Suna Akyıldız Bayram zenginleri
HABERİ PAYLAŞ

Bayram zenginleri

Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Birçok ünlünün bayramda programı aylar öncesinden belli oldu. Sadece bayram olsa iyi yılbaşı programı anlaşmalarını bile yaptılar. Bu bayram kim nerede, ne kazanacak diye şöyle küçük bir araştırma yaptım.

İŞTE SİZE LİSTE:

Hadise: (Kıbrıs ve Antalya) 2 milyon, Gülşen: (Kıbrıs-Çeşme-Antalya) 2 milyon 600 bin TL, Yıldız Tilbe: (Kıbrıs-Çeşme) 1 milyon 800 bin TL, Özcan Deniz: (Kıbrıs) 1 milyon, Simge: (Antalya-Mersin-Kıbrıs) 300 bin TL, Aleyna Tilki: (Kıbrıs) 250 bin TL, Ajda Pekkan: (Çeşme-Bodrum) 1 milyon 200 bin TL, Sibel Can: (Antalya-Kıbrıs) 2 milyon TL, Ebru Gündeş: (Kıbrıs-Antalya) 2 milyon TL, Bülent Ersoy: (Antalya) 700 bin TL, Ece Seçkin: (Samsun-Marmaris- Mersin-Alaçatı) 370 bin TL, Aşkın Nur Yengi: (Dalaman-Kıbrıs) 800 bin TL, Linet: (KıbrısÇeşme) 1 milyon 200 bin TL kazanacak.

Haberin Devamı

LUNAPARK MESELESİ

Geçenlerde Seda Sayan’ın yakın dostları Safiye Soyman ve hayat arkadaşı Faik Öztürk bir açılışa katıldı. Muhabir Seda Sayan’ın 7. evliliği olduğunu hatırlatıp kendilerinin 22 yıllık hayat arkadaşlığının sırrını sordu. Ne olduysa işte tam da o anda oldu. Faik Öztürk kendisini tutamayıp patlattı bombayı. Seda Sayan’ın maddi durumunun çok iyi olduğunu, bir lunaparkının bulunduğunu, istediğini oyuna alıp, istemediğini gönderdiğini söyledi. Bunları söylerken de ilginçtir Seda Sayan’ı yere göğe sığdıramadı. Övdü mü? Dövdü mü anlamadım. Aralarında kriz olduğunu düşünüp hemen durumu Seda Sayan’a sordum. Faik Öztürk’ün yanlış anlaşıldığını, bunu hep söylediğini, duruma bozulmadığını söyledi. Ama benim şahsi fikrim dostluk adına politik olarak dilinin söylediği, gönülden kırgın olduğu hissindeyim. Bu dostluğun yara aldığını düşünüyorum. Toparlanması da biraz zaman alacağa benziyor.

HALUK İSYAN ETTİ

Geçenlerde birçok sanatçının menajerliğini yapan Haluk Şentürk ile bir sabah kahvaltısı yapalım dedik. Keşke demeseydik. Günlerden pazar, malum birçoğumuz için tatil günü. Ama Haluk’un telefonu pazar nedir dinlemiyor. Telefonlardan sohbet etmek ne mümkün. Tanıdığı tanımadığı ne kadar insan varsa konser bileti istiyor. Haluk isyanda “Çekilecek dert değil inan Suna. Parası olan olmayan, tanıdığım tanımadığım herkes bedava bilet istiyor. Tabii ki hepimizin cüzi bir davetli kotası var. Ama bu aşılırsa organizatörler ne kazanacak“ diye dert yandı. Öyle bunalmış durumda ki yakında Instagram sayfasından da açıklama yaparsa şaşırmam.

Haberin Devamı

KOMİK OLUYORLAR

Sosyal medya hepimizin en büyük hastalığı haline geldi. Neredeyse dost buluşmalarında bile elimizden telefon düşmez oldu. Sanırım benimkisi mesleki deformasyon. Ünlü isimleri mercek altına aldığımız için. Uzun zamandır dikkatimi çeken bir şey var ki yazmadan edemedim. Ünlülerimizin sevgilileri ve eşlerinin paylaşımları. Özellikle oyuncuların eşleri neredeyse Instagram’ın içinde yaşıyor. Eşlerinin şöhretinden faydalanmaya çalışıyor. Hadi kadınlar neyse de erkeklere bu durum hiç yakışmıyor. Hatta geçenlerde bir oyuncumuzun eşi canlı yayın yaparken yüzüstü düştü. Sürekli story atmak, fotoğraf paylaşmakla ünlü değil sadece gülünç olunur. Keşke daha faydalı şeyler yapsalar, birlikte oldukları insanları güzel şekilde taşımayı bilseler.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder