Suna Akyıldız Melek, Hande ve diğerleri!
HABERİ PAYLAŞ

Melek, Hande ve diğerleri!

Son dönemde severek dinlediğim, söylediklerini, yaptıklarını yakından takip ettiğim bir isim Melek Mosso. Duruşu, tavrı, kendine has tarzıyla inanılmaz beğeniyorum. Asla ödün vermiyor, eğilip bükülmüyor, hissettiğini kıvırmadan anında söylüyor. En son İran’da başörtüsü kurallarına uymadığı gerekçesiyle gözaltında aldığı darbelerden sonra hayatını kaybeden Mahsa Amini için İranlı kadınların başlattığı saç kesme eylemine destek verdi ve sahnede saçlarını kesti.

Arkasından Sezen Aksu oldukça duygusal bir açıklama yaptı. Hande Yener de son konserinde dansçılarıyla bu eyleme destek verenler arasındaydı. Şu sıralar birçok ünlü isim ‘Melek Mosso, Hande Yener saçlarını kesti bir daha yapmanın anlamı yok’ diyormuş. Pardon da siz neyin yarışındasınız anlamadım. Dünyanın her yerinde milyonlarca kadın tacize, tecavüze, haksızlığa uğrarken, çoğu özgürlük mücadelesini canıyla öderken, ortak bir eylemi bile yarış haline sokmak inanılır gibi değil. Keşke egoları yarıştırmak yerine, vicdanınız galip gelse. Konu kimin önce yaptığında değil de binlerce kadının özgürlük mücadelesinde yanında durabilmeyi gösterebilmekte.

Haberin Devamı

‘O KIZ’ MÜTHİŞ!

İki haftadır Kanal D’nin yeni dizisi ‘O Kız’a kilitlenmiş durumdayım. Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç oynamıyorlar adeta rolü yaşıyorlar. Özellikle Erkan Petekkaya tek tip rollerle şöhretini devam ettiren oyunculara ekranda ders veriyor. Erkan’ı yıllardır tanırım. Komedi de oynuyor dram da. Tek tip rollerin oyuncusu asla değil.

Şimdilerde ise zeka yaşı 5 olan bir babayı canlandırarak ekranda fırtına gibi esiyor. Genç oyuncu Dilin Döğer de döktürüyor. İnanılmaz başarılı. İlerleyen yıllarda adını çok fazla duyacağımıza eminim. Babakız ilişkisinin dışında sosyal medya fenomenlerinin hayatını da mercek altına alan dizi vazgeçilmezlerim arasına şimdiden girdi. Kanal D, yeni yayın döneminde yeni dizilerle de iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

AJDA’DAN TEKLİF

Ajda Pekkan’ın kardeşi Semiramis Pekkan 1970-1975 yılları arasında 3 albüm ve sayısız 45’lik plak çıkardı. Fakat sonra müziği bıraktı. Tam 50 yıl sonra Haldun Dormen’i kıramayarak, sahneye koyduğu müzikalde şarkı söyledi. Ve tekrar stüdyoya girip 70’li yıllara damgasını vuran sözü Fikret Şeneş’e ait olan ‘Bana Yalan Söylediler’ şarkısını yorumladı.

Haberin Devamı

Yeni versiyonu da çok beğendim. İnşallah devamı gelir. Semiramis Pekkan ile geçenlerde Selda Bağcan’ın konserinin kulisinde karşılaştım. Heyecanlıydı. ‘Keşke Ajda hanımla ikinizi de aynı sahnede görebilsek, birlikte izleyebilsek ne güzel olurdu’ dedim. Ajda Pekkan’ın da bunu teklif ettiğini söyledi. İlerleyen günler ne gösterir bilemem. Ama iki kardeşi sahnede birlikte izlemek eminim çok keyifli olurdu.

KABUS GİBİ 2023!

Yeni yıl yaklaştıkça astrologlar da ortaya çıkıp 2023 yılı tahminlerini yapmaya başladı. Belki içimizi açacak bir şeyler vardır diye istemsizce her önüme çıkan yorumu okur oldum. Okuduğum her yorumla kendimi bir korku filminin içindeymiş gibi hissediyorum.

Geçenlerde yine kör kahin Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri gözüme çarptı, bakmaz olaydım. Eğer kehanetleri gerçekleşirse insanlığın ortadan kalkması an meselesi. Her bir maddesi ayrı korku filmine konu olur. İyi bir şey yok mu? Şu ana kadar okumadım. Eğer varsa biraz da onları söyleseniz de içimiz biraz rahatlasa. Astrolojinin de okunmak için sürekli yaptığı bu kötü haber tellallığından cidden sıkıldık.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder