Suna Akyıldız Rezillik!
HABERİ PAYLAŞ

Viyana’da çektiği YouTube videolarıyla dikkat çeken Mesut Can Eray, son yaptığı sokak röportajında bir kadına “Utanmıyor musun böyle giyiniyorsun? İnsanların abdestini kaçırıyorsun. Benim abdestim kaçtı” diyerek karşısındaki kadını taciz etmişti.

Kadın son derece samimi ve güler yüzlü… YouTuber Mesut Can Eray’ın kendisini taciz ettiğinin farkında bile değil. Zannediyor ki kendisine güzel sorular soruluyor. Türkçe bilmediği için de söylenenleri elbette anlamıyor. Anlasa tepkisi nasıl olurdu tahmin edebiliyorum, en azından bu soytarıya gerekli cevabı vereceği net. Son dönemde her önüne gelen mikrofonu alıp sokak röportajları yapmaya başladı.

Haberin Devamı

Artık iş iyice çığırından çıktı. Mesut Can Eray’ın yaptığı rezillik en azından yanına kâr kalmadı. Polis sınır dışı etmek için harekete geçmiş. Ama sevinsek mi üzülsek mi bilemedim. Çünkü eğer sınırdışı edilirse maalesef aramızda olacak. Sanki ülkede az tacizci ve tecavüzcü varmış gibi bir de nur topu gibi bir soytarımız olacak.

Özür dileyip, utanacağı yerde “Artık Türkiye’de yuvarlanıp gideceğiz. Biz mizahçıyız” demiş. Umarım yaptığı bu rezilliğin bir cezası olur. Ama mümkünse Türkiye’ye gelmesin. Hakkında yapılan yorumları okusa eminim Türkiye hayalinden de en kısa zamanda vazgeçer.

BRAVO TUĞBA!

Eski manken Tuğba Altıntop, Şile’de arkadaşının köpeğinin kendisine saldırdığını söylemiş, yüzünde oluşan yaraları sosyal medyada paylaşmıştı. Birçok hayvan düşmanı bu görüntülerden sonra adeta saldırmak için pusuya yatıp fırsat kollarken Tuğba “Hayvanın suçu yok suç benim. Onun alanına girdim” diyerek belki de bir hayvan katliamının da önünü kesmiş oldu.

Böyle vakalar yok mu tabii ki var. Saldırgan hayvanlar yok mu tabii ki onlar da var. Ama şunu da unutmamak lazım, alanlarına girip hayvanları rahatsız eden insanlar yok mu? Maalesef var. Tuğba sadece öpmek istemiş ve başına bu gelmiş. Nefret edebilirdi, hayvanlara daha korkuyla yaklaşabilirdi. Televizyon röportajını yaparken elinde köpeği vardı.

Onu biraz tanıyorsam kucağındaki köpeği hayvanlara düşmanlık yapanlar için ince bir mesajdı. Dünya sadece bize ait değil. Bizim olduğu kadar hayvanların da yaşam hakları ve alanları var. Fakat bu zamana kadar ilk kez biri çıkıp ‘hata benimdi’ deme erdemini gösterdi. Teşekkürler sevgili Tuğba. Hayvan düşmanlarının heveslerini kursağında bıraktığın için.

Haberin Devamı

REKLAM MI?

Bir süredir Hadise ve Mehmet Dinçerler’in evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Yüzükleri çıkardılar, evleri ayırdılar, Hadise sahnede ağladı. Hemen üzerine eşi Mehmet Dinçerler’in fırın-pastane açılış haberleri üst üste gelmeye başladı. Ve arkasından Hadise’nin art arda gelen konserleri. Konserlerinde yaptığı açıklamalar, şarkı aralarındaki imalı sözleri. Akabinde Hadise’nin, eşi Mehmet Dinçerler’in yeni açtığı pastanesinin açılışına gidip gitmeyeceği konuşulmaya başlandı. Açılışta Hadise yoktu belki ama çıkan haberlerin rüzgarı bile kapının önünde uzun kuyrukların oluşmasına yetti.

Bu saatten sonra boşanırlar mı tekrar denemeye mi karar verirler onu kendileri bilir. Fakat bir magazinci olarak bildiğim tek şey var. Ne kadar çok konuşulursanız o kadar çok reklamınız olur. Genelleme yaparsak konser fiyatları artar, daha çok konser teklifi gelmeye başlar. İnsanlarda daha çok merak uyandırırsınız. Yakında Hadise’den yaşadığı durumu özetleyen, yine günlerce konuşulacak yeni bir single şarkısı da gelir mi? Bence gelebilir. O zaman bekleyelim görelim...

Haberin Devamı

İKİZLER İLE DÜET YAPACAK

Geçtiğimiz hafta köşemde dünyaca ünlü mezzo soprano ikizleri Didem-Sinem Balık kardeşlerin 20 Ekim’de Cemal Reşit Rey’deki konserlerinde Selda Bağcan’ın şarkılarını okuyacağını ve çok heyecanlı olduklarını yazmıştım.

Sevgili Selda Bağcan yazımı okur okumaz beni aradı. Çok heyecanlandığını söyledi. Hemen bir konferans görüşme yapıp Didem Balık ile tanıştırdım. Selda Bağcan, bu çarşamba Harbiye Açıkhava’da vereceği konsere ünlü ikizleri bir şarkıda düet yapmak için davet etti. Köşemin böyle muhteşem bir buluşmaya vesile olmasından dolayı mutluyum. Sahnede bu performansı izlemek için de sabırsızlanıyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder