Tamer Heper Belki yarın belki yarından da yakın!
HABERİ PAYLAŞ

Belki yarın belki yarından da yakın!

Posta Gazetesi hukuk köşesinde paylaştığınız bilgilendirmeler bir kitap halinde toplandı mı? Veya ulaşabileceğimiz bir yerde duruyor mu? Kıymetli bilgiler paylaşıyorsunuz. İhtiyaç olduğu zaman bu bilgilere ulaşabilmek önemli. l S.Y.

***

Değerli okuyucum, yıllar önce ‘Kiracı ve Ev Sahibi Rehberi’ isimli bir kitapçık, sonrasında ise ‘Evinizdeki Avukat’ ve ‘Vatandaşlık Ansiklopedisi’ isimli iki kitap yayınlamıştım. Bunlar büyük ilgi gördü. Zaman zaman internette bu kitapların elden satışının yapıldığına tanık oluyorum ama bugün bunları size tavsiye edecek değilim zira bu kitaplarımın yayınından sonra o köprülerin altından çok sular geçti.

Haberin Devamı

Neredeyse tüm mevzuat değişti. Dolayısı ile bugün o kitapların içindeki bilgilerle hareket etmek yanlışa neden olabilir. Peki bugün? Keşke yeni bir kitap hazırlamak için vaktim müsait olsa. Şimdilik böyle bir çalışmam yok ancak günlük yazılarımla okuyucularıma yardımcı olmaya çalışıyorum, belki bir gün ama hangi gün? İşte bunun için söz veremiyorum. İlginize teşekkür ederim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder