Uğur Alkapar Akdeniz sıcaklığında
HABERİ PAYLAŞ

Akdeniz sıcaklığında

Bir süredir müzik dünyasından uzak kalan Gökhan Keser muhteşem bir dönüş yaptı. Tarzını değiştiren Keser, prodüktör Volga Tamöz ile 5 yıllık bir anlaşma imzaladı. Bu işbirliğinin ilk meyvesi de geçen ay dinleyiciyle buluşan ‘Aynen Aynen’ oldu. Tam bir yaz şarkısı olan ‘Aynen Aynen’ Akdeniz sıcaklığında. Afro beat ve reggaeton ritimleriyle bezeli şarkı sizi alıp tatile çıkarıyor. Keser’in üç güzel kızla çektiği klip de sade ve tatlı. Şarkı benim dilime takıldı, çıkamıyorum. Dinleyin, siz de takılın.

Haberin Devamı

ANTALYA’DA HAREKETLİ GÜNLER

Artık büyük konserler sadece İstanbul’da gerçekleşmiyor. Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Tom Odell, ‘Regnum Live in Concert’ kapsamında önceki gece ilk kez Antalya’da sahne aldı. İstanbul konserleri coşkuyla geçen genç müzisyenin Antalya sahnesi de farklı olmadı. ‘Another Love’ı söylerken herkes tek bir ağızdan eşlik etti. Odell “Burada bu büyülü sahnede ilk kez sizlerin karşısında olduğum için mutluyum” dedi. Antalya’da etkinliklerin ardı arkası kesilmiyor! Bu akşam Antalyaspor Stadyumu Otopark Yerleşkesi’nde Fanta Fest var. Edis, Güneş ve Ceza konser verecek. Haftaya cuma da 2. Antalya Food Fest başlıyor ve 3 gün sürecek. Çok önemli şeflerle söyleşiler ve gastronomi etkinlikleri düzenlenecek. Unutmadan, Antalya Kültür Yolu Festivali ise kasımda!

HEM KULAĞA HEM GÖZE

Hem iyi müzik dinleyelim hem de güzel bir hanımefendiyi izleyelim derseniz size 11 Kasım’da İstanbul’da konser verecek olan Lola Astanova’yı tavsiye edeceğim. Özbekistan doğumlu ABD’li piyanist ve Rus Piyano Okulu temsilcisi Lola Astanova, Harbiye Açık Hava’da Epifoni organizasyonuyla bizlerle buluşacak. Kendisine 11 kişilik bir yaylı topluluğu da eşlik edecek. Lola Astamova’nın videoları sosyal medyada 300 milyon görüntülenmeye ulaştı. Bu klasik müzik dünyasında bir rekor. Yer aldığı projelerle Emmy ve Grammy ödülüne layık görüldü. Başta Carnegie Hall olmak üzere dünyanın en prestijli sahnelerinde kapalı gişe konserler verdi. Bu gece uzun süre konuşulacak.

TÜRK RÜZGÂRI

50 yıldır tekstil sektöründe hizmet veren Türk markası Saboroma, geçen hafta Avrupa çıkarması yaptı. Milan, Barcelona, Napoli ve Atlanta’da düzenlenen moda fuarlarına katılarak görkemli defilelere imza attı. Selena Gomez, Ket de Luna ve Nichol Kulovany gibi dünya starlarını giydiren marka, yabancı modellerin podyuma çıktığı defilelerde, önümüzdeki yazın tasarımlarını tanıttı. Markanın sahibi Ahmet Bakıner, yurtiçi ve yurtdışı fuarlarının önemine dikkat çekerek, “Yaklaşık 50 yıldır dünyanın birçok yerinde hizmet veriyoruz. Bu fuarlar Türk tekstil sektörünün tanıtımı adına çok önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

AVRUPA’NIN SESİ

Avrupa müziğinin yeni ve başarılı seslerini, Türkiye’den müzisyenlerle bir araya getiren Sound of Europe Festivali’nin ikinci edisyonu 22, 23 ve 24 Eylül’de İstanbul Alan Kadıköy, Ankara Çankaya Ahlatlıbel Atatürk Parkı ve İzmir Bostanlı Seyir Terası’nda gerçekleşecek. Festivalde, 30’dan fazla konserde, Avrupa’dan ve Türkiye’den 70’i aşkın yabancı ve yerli sanatçı sahne alacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder