Uğur Alkapar Altın Kelebek'in ardından
HABERİ PAYLAŞ

Altın Kelebek'in ardından

Geçen pazar Zorlu PSM’de yapılan Altın Kelebek Ödül Töreni son yılların en iyisiydi. Edis ve Aleyna Tilki’nin sahne performansları yurt dışındaki benzerlerini aratmayacak kadar güzeldi.

İlk kez neredeyse tüm katılımcılar kıyafetlerine çok özenmişti. Bu da kaliteyi gözle görülür ölçüde yükseltti. Ertesi gün tabii ki en çok ünlülerin tarzları konuşuldu.

■ Hadise’nin Dior’ları düzdüğü kombini çok güzeldi... Temmuz sıcağında Kraliyet Ailesi ile İngiliz kırlarında pikniğe çıkıyor olsaydı!

■ Özge Özpirinçci’nin beyaz Star Wars prensesi kıyafeti çok çekiciydi. Pelerinin altından her an bir ışın kılıcı çıkacak diye bekledim.

Haberin Devamı

■ Ama pelerin savaşını bu yıl Sibel Can kazandı. Oğullarından yakışıklı olanın desteğiyle.

■ Neslihan Atagül’ün elbisesinin üstü alev alev altı ise adak ağacı gibiydi. Bu yüzden gazetede altını keserek kullandık.

■ Serenay Sarıkaya emekli amca tişörtünün altına Yonca Evcimik’in ‘Bandıra Bandıra’ klibinden esinlendiği şort üstü tül etekle bir nostalji rüzgarı estirdi.

■ Nebahat Çehre’yi kırmızı halıdaki göğüs kazası çok üzmüş. Bence bazı genç meslektaşları “Neden Nebahat Çehre gibi değiliz” diye daha çok üzülmüştür.

■ Acaba Arkeoloji Müzesi’nde sergilenen, zamanında Haliç’e gemilerin girmesini engelleyen zincir yerinde duruyor mu? Zira bir kısmı Can Yaman’ın boynundaydı. Bir kısmı da Aras Bulut İynemli’nin ceketini bağlamak için kullanılmıştı.

■ Demet Özdemir’in kıyafetinin eteği sirk çadırı gibiydi. Her an altından bir palyaço çıkacak diye tedirgin oldum.

■ Gülben Ergen ise kırmızı kadife kıyafetini 20 gün erken giymişti. Zaten törenin sonunda ‘Ho ho ho’ diyerek ren geyiklerinin çektiği kızağıyla ufuk çizgisinde kayboldu.

BU BİR SOYGUNDUR

22 Aralık’ta Maslak Volkswagen Arena’da yapılacak Fazıl Say konserine internetten bilet aldım. Biletix 180 liralık bilet için 21 lira 50 kuruş hizmet bedeli kesti. Sonra Zorlu’daki Biletix gişesinden bileti teslim aldım.

Ayaklarına gittiğim bilet için 6 lira daha işlem bedeli ödetmezler mi! Yani Biletix bir biletten 27.50 TL komisyon aldı. Bir tek silah doğrultup “Eller yukarı donlar aşağı” demedikleri kalıyor.

Haberin Devamı

Bu soygun değil de nedir? Bence ülkede kültür sanatın gelişmesinin önündeki en büyük engellerden biri Biletix. Umarım bu işi daha makul fiyatlara yapan rakipleri bir an önce güçlenir ve organizatörler Biletix’e muhtaç olmaz.

YASMIN GELİYOR

20 Aralık’ta da Volkswagen Arena’da çok görmek istediğim Yasmin Levy konseri var. Biletler yine Biletix’te. Artık bileziklerimi mi satarım, özel emekliliğimi mi bozdururum bilemiyorum. Yasmin Levy, Maslak Hilton’da kalacakmış.

Olmazsa Justin Bieber hayranları gibi otel kapısında pankart açar beklerim artık. Orada yakalar bir ‘Sevda’, bir ‘Firuze’ söyletirim ayaküstü.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder