Uğur Alkapar Bayramlık Ajda
HABERİ PAYLAŞ

Bayramlık Ajda

Ajda Pekkan birçok kişi için sadece bir Süperstar değil bir ikon. Bir dahaki şarkısını, bir dahaki klibini, sonraki konserinde ne giyeceğini hep merak ettiriyor çünkü. İşte böyle star olunuyor. Merak uyandırdığın müddetçe, sıradanlığı aşıp bir idol oluyorsun. Siz genç şarkıcılar, çorabınıza kadar Instagram’da paylaştığınız için sizi hiç merak etmiyoruz. Ajda’dan öğreneceğiniz çok şey var. Ajda demişken, o da bayramı bereketli geçirenlerden. Enerjisi hiç tükenmeyen Ajda bayramın ilk günü Titanic Luxury Collection Bodrum’da sahne alacak. Güvercinlik’te yer alan bu otelin denizi muhteşemdir. Keşke erken gelse bir denize girse, mayosuyla poz verse. Gençlere magazin nasıl yönetilir bir gösterse. O akşam Titanic’te Ajda’yı izleyecekler çok şanslı.

Haberin Devamı

Bayramlık Ajda

 

KUZEYE GİTMELİ

Ünlülerimiz akın akın Çeşme, Bodrum’a gidiyor ya. Ya da gemiye atlayıp Yunan adalarına. Orada da “Ay burası çok ucuz” deyip deyip şahane yemekler yiyorlar. Bu da hoş tabii de insan biraz kültür gezilerine de çıkmalı. Kuzey ülkelerine gitmeli mesela. Bakın Kubilay Aka, Danimarka’nın başkenti Kopenhag’daymış geçenlerde. Kanal turu yapmış, dev şehir sergisi Superkilen’i keşfetmiş, Tivoli Bahçeleri’ni gezmiş. Yüzü olduğu Jack&Jones markasının da merkezini ziyaret edip markanın Türkiye operasyonunun aldığı ödülleri onlar adına kabul etmiş. Ne güzel, hem ziyaret hem ticaret.

FEDON’LA YUNAN GECESİ

Çıkardığı güneş yağıyla gündemde olan Fedon bayramda sahneye çıkıyor. Yalıkavak’taki Highlight Otel’in içinde yer alan Yunan restoranı Aias’ta sevenleriyle buluşacak olan Fedon yine herkesi coşturacak. Başında Kemal Üşenmez’in bulunduğu mekânda Cefi ve Ari de sahne alacak. Aias kısa süre önce açılmasına rağmen hemen Bodrum’un popüler mekanları arasına girdi. Ben de gidip izlenimlerimi haftaya paylaşacağım.

MEYDAN OKUMALI RAP

Hip Hop ve Rap alanında yeteneğine güvenenlerin kendini gösterdiği RedBull 64 Bars serisi, ikinci sezonuyla geri dönüyor. Dünya sahnelerinden sonra geçtiğimiz yıl Türkiye’de de hayata geçirilen serinin ilk bölümünde Türkçe Hip-Hop ve Rap dünyasının iddialı isimleri Şanışer ve Redo bir araya geliyor. 64 satırdan oluşan, nakarat ve tekrarın olmadığı şarkıların üretildiği ve yepyeni bir meydan okuma niteliği taşıyan RedBull 64 Bars’ın ilk bölümü yayında!

Haberin Devamı

FİT MENÜ

Bir arkadaşınızla yemeğe çıktığınızda “Diyetteyim” dediğinde soğuk rüzgarlar esmiyor mu? Ben şimdi senin karşında nasıl dört peynirli pizza sipariş vereyim? Bu arkadaşlarınızla HappyMoon’s bünyesindeki İkon restoranlarına gidin. Siz istediğinizi yerken onlar Ece Vahapoğlu’nun yaptığı OptiFibre Fit Menü’den istediklerini seçsinler. Sağlıklı yaşam ve yoga eğitmeni Ece Vahapoğlu bu işi bilir. Bakın kendisi ne kadar fit ve sağlıklı. Siz de onun gibi yemek yerseniz böyle olabilirsiniz.

GÖZLÜK MODASI

Her şeyin olduğu gibi gözlüğün de modası var. Ünlülerin yüzlerinde çeşit çeşit modeller görünce bu yazın gözlük modasını optisyen arkadaşım M. Tarık Taşgın’a sordum. Galata’daki DitaOptik’te gözlüklere baktık, hangi ünlüye ne yakışırdı diye konuştuk. Tarık Bey “Bu yazın popüler gözlüğü kemik, kalın saplı çerçeveler, küçük, yuvarlak ve köşeli” diyor. Açık renkli camlar revaçtaymış. Zaten ben koyu olunca önümü göremiyorum. Tarık Bey’in bir de sağlık uyarısı var. Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için mutlaka orijinal UV korumalı gözlük kullanılması gerekiyor. Sokakta satılan Çin malı gözlükler göz ve cilt hastalıklarına yol açabiliyor.

Haberin Devamı

KUŞADASI'NDA FESTİVAL

Milyon Yapım organizasyonuyla 2016 yılından bu yana Kuşadası’nda düzenlenen ve Türkiye’nin sevilen sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan Kuşadası Gençlik Festivali’nin 6’ncısı 13-14-15-16 Temmuz tarihlerinde yapılacak.Kuşadası Davutlar bölgesindeki Sevgi Plajı’nda gerçekleştirilecek festivalde Athena, Selda Bağcan, Cem Adrian, Pinhâni, Manga, Fatma Turgut, Gazapizm, Umut Kuzey, Sena Şener, Güneş’in de aralarında olduğu 20 sanatçı sahne alacak.

GENÇLER EĞLENSİN!

Alaçatı’da gençler nereye gidiyor derseniz, ben de size Port’taki Zilly’ye gidiyorlar diye cevap veririm. Artık eğlence profesörlüğüne yükselen Ataberk Oral’ın mekânı Zilly ortamı, dekoru ve en önemlisi müzikleriyle genç kitleyi yakalamayı başarıyor. Civarda R&B ve hip hop ağırlıklı müzik yapan başka da bir mekan yok zaten. Bayramda Zilly’de büyük eğlence var. Bayramın birinci günü Rasimcan ve Alee konukları coşturuyor. İkinci gün İdo Tatlıses konser veriyor. Üçüncü günü Kaan Deniz, dördüncü gün yine Rasimcan pikapların başında olacak.

Bayramlık Ajda

 

Urla’da bayram var

Gökyüzünü kucaklayan manzarası ile asırlık zeytin ağaçlarının ortasında konumlanan ve dünya mutfağının seçkin tatlarını özel tasarımlarıyla süsleyen Urla Sahne ve bünyesindeki oteli Doors Urla; bayram boyunca da keyifli konser takvimi eşliğindeki akşam yemekleri ile misafirlerini özel bir lezzet ve deneyim yolculuğuna çıkarıyor. 27 Haziran’dan itibaren sahnede her akşam bir star var. Arife günü Cenk Eren, bayramın ilk günü Ferda Anıl Yarkın ve Yavuz Seçkin, ikinci günü İzel ve üçüncü günü Can Gox Urla Sahne’ye konuk oluyor.

Bayramlık Ajda

 

ÖZEL BİR TATİL DENEYİMİ

DÜNYADA BİR İLK

Geçtiğimiz haftalarda Antalya’daki Club MedPalmiye’de birkaç gün kalma fırsatım oldu. 1950’de kurulan Club Med dünyayı tatil köyü kavramıyla tanıştırmış. Bugün de 80 civarında Club Med var. Dünyanın en güzel yörelerindeki doğal güzelliklere sahip tesisler onlarda. Ama burayı özel yapan ve ‘Club Med Ruhu’ dedikleri bir şey var. Konukların çoğu çocukluklarından beri aileleriyle her yaz burada. Hem Türkiye’den hem de farklı ülkelerden tatilcileri burada görebilirsiniz. Hikayelerini dinleme fırsatı bulduğum birkaç tatilci hayatlarının en güzel ve özel günlerini burada yaşadıklarını anlatıyor.

AİLE OLMUŞLAR

Çalışanlar ise markayı o kadar sahiplenmişler ki bir aile olmuşlar. Club Med Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Tosun’un davetiyle gittiğimiz Palmiye cennetten bir parça. Odalar adeta ormanın içinde. Deniz muhteşem. Çevre düzeni kusursuz. Doğaya saygılı bir şekilde ağaçların içine yerleşmiş bir tesis. Bunlara ek olarak çok farklı tarzlarda herkesin kendine göre bir şey bulabileceği, lezzetleri harika yemekler var burada. İster alakart bir restoranda yemek yiyin ister açık büfeden seçim yapın. Bir de akşam eğlenceleri var ki! Tüm köy katılıyor, dans ediyor, eğleniyor. Meşhur tatil köyü dansı burada çok ciddiye alınıyor ve herkes ezbere biliyor. Biraz geç olsa da ben de ‘Club Med Ruhu’ ile tanıştım ve şimdi kopamıyorum. Her sabah “Geri dönmemiz lazım” diye uyanıyorum. Sezen Aksu’nun kalbi Ege’de kaldı, benimki Antalya’da…

Bayramlık Ajda

 

ALAÇATI’DA KONFOR

Geçen hafta size Alaçatı’yı anlatmıştım. Bu hafta sonu itibariyle Alaçatı’daki otellerin doluluk oranları iyice yükseldi. Tatili bayramla birleştirenler Çeşme’ye akıyor. Ben de Voger Köyiçi’nde kaldım. Bir de Ilıca yolunda Voger Silence var, sessizliği sevenler için. Aslında Voger Köyiçi de sessiz. Benzerlerinden daha konforlu çünkü yatağına mobilyasına çok özenilmiş. Havuzu ise çok şık. Küçük otellerde bulunmayan şampuan, diş fırçası gibi şeyleri de burada bulunca hizmetin seviyesini anlıyorsunuz. Kahvaltısı ise tam benim sevdiğim gibi. Alaçatı’da abartılıyor biraz kahvaltı işi. Her şeyi masaya koyalım derken kalite düşüyor. Voger öyle değil. Her şeyin iyisi sofraya geliyor. Ve en önemlisi otelin ekibi. Çalışanlar sizin mutluluğunuz için orada. Bir sorununuz varsa hemen çözülüyor. Ancak uyarmam lazım iki Voger de yaz boyu çok yoğun. Mutlaka rezervasyon yaptırın.

Bayramlık Ajda

 

PORTTA DANS

Alaçatı’ya gitmişken Cabbar Port’u görmemek olmazdı. Bora Berber ve Serkan Koca’nın mekânı açıldığından beri bir efsane haline geldi. İyi meze, güzel kebap ve harika kokteylleriyle ünlü Cabbar Port belli bir saatten sonra kulübe dönüşüyor. Cabbar bu yıl bu kulüp işini daha da ciddiye alıp deniz tarafına dev LED ekranlı bir DJ kabini yapmış. DJ adeta denizin üzerinde süzülüyor. DJ başlayınca ortadaki masalar kalkıyor, standlar geliyor ve dans edecek alan açılıyor. Yüzünüze vuran Alaçatı esintisi, fonda çalan sevdiğiniz şarkı… Hafif hafif sallanırken “İşte tatil bu” diyorsunuz. Cabbar Port’ta bu sezon hem Türkiye’nin en iyileri hem de dünyaca ünlü DJ’ler konukları coşturacak. Bu yaz çok danslı geçecek!

Bayramlık Ajda

 

GELECEĞİN GIDASI

Geleceğin gıdasını üretme amacı ile yola çıkan ‘The Good Wild’ özel bir kurguyla tanıtıldı. İstanbul’un tarihi yapılarından Ralli Apartmanı’nda yer alan Ferda Art Platform’da yapılan lansman, Dilara Koçak’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Davete Nükhet Duru, Jaklin Güner, Siren Ertan ve Ersin Kayalar gibi isimler katıldı.

Bayramlık Ajda

Sıradaki haber yükleniyor...
holder