Uğur Alkapar Biz de anlamak istiyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Biz de anlamak istiyoruz

Tuba Büyüküstün’ün İngilizce “Anlamak istiyorum” dediği videosuyla çok dalga geçildi. Derdini anlatıyor diye samimi bulanlar da oldu. Ama onlar şunu anlamadı: Tuba Büyüküstün orada bir derdini anlatmamış. ‘Oyunculuk’ yapmaya çalışmış, yetenek göstermek istemiş ama yapamamış. Bu yüzden dalga geçildi. Hatırlarsanız Demet Akalın bile Büyüküstün’ün ‘idare eder’ bir performansı için “Tuba ‘bile’ iyi oynamış” demişti. Bildiğiniz gibi Akalın hep doğruları söyler.

KOYU MAVİ TİK

Instagram’da artık kimliğini gösteren ve ayda 280 lira veren herkese mavi tik var ya, biraz bozuldum açıkçası. Biz hakkımızla o mavi tiki aldık. Hakkımızda çıkan haberleri falan paylaştık kendileriyle. Yani mavi tikin bir prestiji, güvenilir durumu vardı. Şimdi parayı basan alıyor. Zuckerberg’e sesleniyorum, orijinal mavi tikleri bari koyu mavi yapın da farkımız anlaşılsın.

Haberin Devamı

Biz de anlamak istiyoruz

KOSOVA’YI FETHETTİ

Yıldız Tilbe şarkısı ‘Vazgeçtim’i yorumlayan, büyük beğeni kazanan Zara önceki akşam Kosova’daydı. Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı Kosova’nın tarihi şehirlerinden Prizren’de konser verdi. Kosovalı Türkler Zara’ya büyük ilgi göstermişler. Zara kendi şarkı ve türkülerinin yanı sıra Prizren’in türkülerini de söylemiş. Ne Güzel hareket değil mi.

Biz de anlamak istiyoruz

ELEKTRONİK DİSKO

Müzik kariyerinin 15. yılını kutlayan Selen Servi’ye bayılırım. Tarzı, tavrı ve hele hele sahnesiyle benim için bir efsanedir. Selen ‘Hikâye’ adlı yeni şarkısıyla bir sürpriz yaptı. Bugüne dek hep melankolik şarkıları single olarak çıkaran Selen bu kez elektronik disko yapmış. Arada 90’ları hatırlatan tınılar da yok değil. Sabahtan beri bu şarkıyı çalıyorum. Canlısını dinlemeyi de iple çekiyorum.

Biz de anlamak istiyoruz

PAYLAŞAN FESTİVAL

Sürdürülebilir, paylaşan ve dönüşen bir festival olma hayaliyle yola çıkan Bergama Tiyatro Festivali, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi’nin paydaşlığında, Bergama Ticaret Odası (BERTO) ve Bergama Kültür Sanat Vakfı (BERKSAV) ile Ne Yerde Ne Gökte Derneği’nin destekleriyle dördüncü kez perde açmaya hazırlanıyor. Odeabank ve Mey|Diageo sponsorluğunda 3dots ve BERaBER tarafından 11-13 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek festival Bergama’nın tarihi mekanlarında konuklarını ağırlayacak. Festivalin biletleri çok yakında Mobilet’te satışa sunulacak.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder