Uğur Alkapar Mahallenin muhtarı
HABERİ PAYLAŞ

Mahallenin muhtarı

Seçimin kazananlarından biri, bizim mahallenin muhtarı, 25 yaşındaki Çağatay Hayta. Gümüşsuyu muhtarı seçilen genç Çağatay siyasete tabandan başlıyor.

İleride milletvekili bile olabilir. 20 yıldır annesinin oturduğu koltuğu devralan muhtarımız seçtiği azaların çeşitliliği ile de mahallelinin gönlünü fethetti.

Yakışıklı muhtarın sosyal medya hesaplarından gördüğümüz kadarıyla (Instagram: cagatayhaita) elektronik müzikten hoşlanıyor, kedileri seviyor.

Zaten seçim öncesi dağıttığı bildirilerde de farklılıkları kucakladığı ve sokak hayvanları için de çalışacağını ifade etmesi onu bir adım öne geçirdi.

Haberin Devamı

Film jönlerine taş çıkartan Avusturya Dışişleri Bakanı’na çok özeniyorduk. Neden bizim de böyle genç, artist politikacılarımız olmasın, değil mi?

Işık var

Hande Subaşı geçen çarşamba Karaköy’deki Vor Klein’da sahneye çıktı. Sesi güzel, kendisi alımlı, seçtiği şarkılar isabetli. Kendini dinletiyor, eğlendiriyor. Ama her seferinde “Heyecanlıyım” diyor, başka bir şey söylemiyor.

Oysaki tarz olarak Gonca Vuslateri, Gökçe Bahadır ve Bergüzar Korel gibi oyuncular onun rakibi. Ve onlar sahnede daha canlı, işveli.

Bar programında iyi müzik kadar, sahne ışığı da önemli. Hande Subaşı o ışığa sahip ama voltajı yükseltmesi lazım. Seyirciyle sohbet etse, hikaye anlatsa Hande’yi kimse tutamaz.

Alaçatı lokması

Çığ gibi büyüyen ‘yeni nesil lokma’ çılgınlığını seviyorum. Bu kadar bizden bir yiyeceği modern bir şekilde yorumlayıp gençleri kapıda sıraya dizecek bir trend oluşturmak alkışlanacak bir durum.

Eğer yarın başlayacak Alaçatı Ot Festivali’ne gidiyorsanız, size bir lokmacı tavsiyem var: Lokmaçatı. Lokmanın esas sahibi İzmir’den bir girişimcinin açtığı Lokmaçatı, Alaçatı’da Pazaryeri Camisi’nin karşısında. Soslarla, meyvelerle süslenen, içine çikolata sıkılan bu lokmalarla, Lokmaçatı, profiterolün tacını dama atıyor.

Şehirlerde neler oluyor?

■ Kuruçeşme’deki Oligark sonunda açıldı. İçinde kulübün dışında Bey Lokantası, Ali Ocakbaşı ve Ringa adlı bir restoran da bulunacak. Aslında oligarşi yönetimine mensup anlamına gelen Oligark, zengin Rus iş insanları için kullanılıyor.

Haberin Devamı

■ Instagram’da ‘ariflikupe’ hesabını takip etmenizi öneriyorum. Beyoğlu’ndaki meyhane Nasip ve Asmalı’daki Kulp’un sahibi olan Arif Küpeli dansları, esprileri ve mekanlarında çektiği eğlenceli videolarla en sıkı takip ettiğim Instagramcılardan biri haline geldi. Çok eğleniyor, eğlendiriyor.

■ Nişantaşı sakinleri akşamüstü buluşmalarını çok sever. Glens’te çarşamba akşamları 17.00-20.00 arası düzenlenen ‘happy hour’ açık büfesi ve kokteyl ikramıyla semtin gözdesi. Bu etkinliğin adı da ‘Felicita’!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder