Uğur Alkapar Minik Konsey
HABERİ PAYLAŞ

Minik Konsey

Minik Konsey aylar önce başladığında ilk konuğum Instagram fenomeni POPULISING olmuştu. Özel istek üzerine kendisi bir kez daha konseyde...

ORMANA KAÇTILAR

Yasak olmasına rağmen bir mekanda eğlence düzenleyen İrem Derici, Enis Arıkan, Cem Belevi, Derya Uluğ ve Buray'ın gecesi polis baskınıyla son buldu. Ekip ceza yememek için ormana kaçtı. İrem Derici "Cezamız neyse öderiz" dedi.

ALKAPAR: Bu haber o kadar komik ki ayrıca bir yorum yazmaya ne kadar gerek var bilmiyorum! Aylardır kapalı kalan mekanlara sadece dokuza kadar izin çıkınca artık insanlar da zıvanadan çıktı. Yasak masak dinlemeyip kurmuşlar ortamı, basmışlar eğlencenin gazına. Ne yalan söyleyeyim ben Instagram’da hikayelerini izlerken çok orada olmak istedim.

Haberin Devamı

POPULISING: Ekip muhteşem, ekip şahane, ortamda hiçbir şey olmasa bile her biri ayrı ayrı eğlence olabilecek bütün ünlüler bir araya gelmiş, bayıldım. Bunu da zaten polisten kaçmak için daha fazla polisin gerekebileceği durumları yaratacak tek mekan olan ormanı seçerek kanıtlamışlar! Müthiş bir olay bu, her saniyesiyle adeta bir şaheser. Magazin tarihimize altın harflerle yazılmalı.

DALGA GEÇTİ

‘Masumlar Apartmanı’nın kadrosundan çıkacağı konuşulan Farah Zeynep Abdullah, yeni projeler için görüşme yaptığı iddiasına Twitter’dan “Yoo” diye cevap verdi. Israrlar üzerine “Süper şaka” diye dalga geçti.

ALKAPAR: Magazinde yepyeni bir tarzla karşı karşıyayız. İlk kez bir ünlü bizi ortaokul sıralarına götürerek hakkında çıkan haberleri yalanlıyor. Şok içindeyiz. Benim Whatsapp gruplarındaki arkadaşlarım ikiye bölündü. Farah’ın tarzı itici mi yoksa ‘cool’ mu diye. Bence iyi yapmış ama şaklabanlıkla cool’luk arasında bazen ince bir çizgi var. Burada o çizginin kalınlığı mikrometre ile ölçülüyor.

POPULISING: Türkiye’de ünlü olmak zor, ünlü bir kadın olmak daha zor bir mesele ve Farah bunu Twitter’da herkese cevap vererek daha da zor bir hale getiriyor. Niye öyle? Kendisine sosyal medya detoksu öneriyor, kıyamıyor ve ‘Masumlar Apartmanı’na da yeni sezonda başarılar diliyorum. Şakasız.

Haberin Devamı

TEKLİF ŞOV

Şeyma Subaşı yeniden dünyaevine giriyor. Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den aldığı romantik evlenme teklifini de Instagram hesabından paylaştı.

ALKAPAR: Sanki şu Amerikalıların meşhur ‘The Bachelor’ reality programını izliyor gibiydim. Tamam evlensin, Allah bir yastıkta kocatsın ama bu kadar planlanmış, senaryosu yazılmış, kamera açıları belirlenmiş bir evlilik teklifi mi olur? Sonrasında basına ayar verdiği yazıya da çok güldüm. Hiç haber olmak istemeyen biri gibi değil, beni her seferinde haber yapın ben size malzeme veririm der gibi gerçekten.

POPULISING: Değil mi? Başından sonuna kadar her şeyin güzel olamayacak kadar gerçek mi yoksa gerçek olamayacak kadar güzel mi olduğuna inanamadığımız bir aşk hikayesi bu. Şeyma biliyorsun şu anda dünyanın en zenginleri listesine de çok yakın, bu yüzden artık Şeyma’cıyım. Acun Bey hiç kusura bakmasın. O da daha fazla zengin olsaymış. Herkes mutlu olsun diyelim, ne diyelim...

BODRUM HABERLERİ

Bu sayfa bu haftadan itibaren tatil moduna girmiştir, duyurayım! Birkaç hafta Bodrum’da gördüklerimi, tattıklarımı, yeme içme ve ağırlama sektörünün ne durumda olduğunu anlatacağım. Bodrum’un yarısı henüz şantiye halinde. İskele kuranlar, masa çakanlar, şemsiye siparişi verenler birbirine girmiş durumda. Birçok mekan önümüzdeki haftaya anca hazır olacak. Hatta haziran sonuna doğru hazırlıklarını anca bitirecek olanlar var. İstanbul’dan gelen irili ufaklı markalar var Bodrum’da bu yaz. Kıran kırana heyecanlı bir sezon geçecek.

Haberin Devamı

CENNET’TEKİ CENNET

Cennet Koyu’ndaki ‘Mandarin Oriental Bodrum’un otel bölümü bölgenin en pahalı odalarına sahip. Çok şık ve lüks bir tesis olan Mandarin bahçe düzenlemesiyle, doğanın içinde kaybolan binalarıyla sizi başka bir dünyaya götürüyor. Otelin içinde yer alan 25 lüks mağaza ile konuklar pandemi döneminde alışveriş için dışarı çıkmak zorunda kalmamış. Bünyesindeki Mandarin Bar, Blue Beach Club & Bar, Pool Bar& Restaurant, Vakko Patisserie ve Sofra Restaurant dışında bakın hangi restoranlar bu yıl Mandarin’de…

Minik Konsey

HAKKASAN: Türkiye pazarına geri dönen Uzakdoğu restoranı Hakkasan 15 Haziran’da Mandarin Oriental, Bodrum içinde açılıyor. Nefes kesici bir manzarası olduğunu hemen belirteyim. Pekin ördeği, çıtır ördek salatası, ballı ızgara Şili levreği gibi lezzetleri çok meşhur.

ATELIER DI CARNE: Tam adıyla Atelier Di Carne by Dario Cecchini, dünyaca ünlü İtalyan kasap Dario Cecchini’nin restoranı. Mandarin’deki restoran çoktan hizmet vermeye başlamış. Yakında Cecchini’nin de katılımıyla 24 Haziran’da görkemli bir açılış düzenlenecek.

LUCCA: Bu yazın sürprizi Bebek’ten Mandarin’e taşınan Lucca by the Sea oldu. Müthiş bir konumda konuklarını ağırlayan yazlık Lucca İstanbul’daki gibi müdavimlerini yaratıp yazı kokteyllerle süslü uzun bir partiye çevirme niyetinde gibi görünüyor. Geç saatlere kadar karadan ve denizden ulaşım imkanı var.

IOKI: İstanbul’dan tanıdığımız Uzakdoğu mutfağı markası Ioki 4 yıldır Mandarin Oriental, Bodrum’da. Bu yaz ikinci bir noktada daha hizmet vermeye başlayan Ioki, Japon ve Peru lezzetlerinin füzyonundan oluşan Nikkei mutfağından ilham alıyor.

HANİ HERKES ARKADAŞ...

Üç günlük kısa Bodrum tatilimde Gölköy sahilindeki Daphnis Otel’de kaldım. Serin havaya rağmen buradaki ortam o kadar sıcaktı ki anlatamam. Daphnis’te genel olarak genç bir müşteri kitlesi vardı. Tam Sezen Aksu’nun dediği gibi “Hani herkes arkadaş, hani oyunlar sürerken” Daphnis özellikle akşamları bir ev partisi gibiydi. Uzun zamandır bu kadar samimi bir ortamda bulunmamıştım.

Otelin sahilinde meyhane keyfi yapmak isteyenlerin sohbetleri uzarken barın etrafında toplanan kalabalık sürekli bir gülüşme halindeydi. Kendimi çocukluğumda kalan o yazlık günlerinde hissettim. Ama tabii yazlıklarda kimse bu kadar cool değildi. Ortalık güzel kız ve erkek doluydu. Daphnis’te odanızdan çıkıp direkt kumsaldan denize girebiliyorsunuz. Odalar sade, düzenli ve tertemiz. Büyük oranda dolu olan otel temmuz ağustosta ise zirve yapacakmış öğrendiğime göre. Benim yaşadığım keyfi yaşamak istiyorsanız acele edin.

Minik Konsey

ŞEFİN MASASI

POSTA Gazetesi yazarı Mehmet Yalçınkaya, Masterchef programıyla adını büyük kitlelere duyurdu. Ama biz yeme içme sektörüyle ilgilenenler kendisini yıllardır takip ediyor, yemeklerini yiyorduk. Yalçınkaya, geleceğin şeflerini yetiştiren MYK Gastro Arena’dan sonra şimdi de Yeşilköy’de açtığı MYK Cafe Restoran ile sevenleriyle buluşuyor.

MYK Cafe Restoran; minimal dekorasyonu, dünyadaki örnekleri gibi yemeğe odaklanma sağlayan atmosferi, özel sunumları ve şefin imza yemekleri ile 5 duyunuza hitap ederek yemeği farklı bir deneyim haline getiren çok özel bir mekan. Restoranda ‘Chef’s Table’ uygulaması da olacak. Ben Yalçınkaya’nın bir yandan yemek yaparken diğer yandan da konuklarıyla sohbet ettiği o gecelerden birine katılmayı doğrusu çok isterdim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder