Uğur Alkapar Modası geçmiyor
HABERİ PAYLAŞ

Modası geçmiyor

Kibariye’nin modası hiç geçmiyor. Benim küçüklüğümde de çok popülerdi, şimdi de! 40’ın üzerinde olduğumu da söylersem kendisinin kolektif hafızamızın son 30 yılına damga vurduğunu hesaplayabilirsiniz. Kibariye sosyal medyanın gücünü de arkasına alarak sürekli yeni hitler yaratmaya devam ediyor. Ama onu esas sahnede izlemelisiniz. Sesinden hiçbir şey kaybetmediği gibi, müthiş bir performans gösteriyor.

Kibariye bu cuma Ortaköy-Ulus arasındaki 888 Private’ta yine öyle bir performansa imza atacak. Kibariye arabeskten girip poptan çıkacak. Hem ağlatacak hem oynatacak. Mekan danışmanlığını Ergun Yıldız’ın yaptığı 888 Private’ta programlar yemekli. Menü de şahane. Tam bir gazino havası esiyor. Bu arada Kibariye’den sonra ertesi gün Hande Yener sahnede olacak. 888 tam bir yıldızlar geçidi!

Haberin Devamı

Modası geçmiyor

STAND UP’IN ATALARI

Komedi severler Cem Yılmaz’ın yeni gösterisinin biletlerini dakikalar içinde bitirdi ya, ben bu tür bir coşku ve hevesi görünce mutlu oluyorum. İnsanların tutkuyla kovalayacağı böyle bir beğeniye sahip olmaları, buna vakit ve para ayırmaları güzel bir şey. Çünkü şu an ne yazık ki toplumun büyük çoğunluğu yaşamla bu tür bir ilişki kurmuyor. Sadece hayatta kalmakla meşgul. Stand up komedi Cem Yılmaz’la başlamadı tabii. Adına o dönem bu denmese de anne babalarınıza Cevat Kurtuluş’u bir sorun. Jim Carrey portakalda vitaminken televizyon programlarında skeçler yapar, yüzünü bin bir şekle sokardı. Hatta gazinolarda şarkıcılardan önce çıkardı. Birçok filmde de oynamışlığı vardır. İşi komedi olan çok sanatçı vardı 70’ler ve 80’lerde hatta 90’ların başlarında. Ateşböceği Ercan, Nokta ile Virgül, Uğur Böcekleri… Onlar da Cevat Kurtuluş gibi hem televizyonlarda komiklik yapar hem de gazinolarda sahne alırdı. Hem esprileri hem de durum komedisiyle seyirciyi çok güldürürlerdi. Sonra ne olduysa oldu, bu tarz eğlence ortadan kayboluverdi. Ta ki stand up ortaya çıkana dek. Bugün bizleri güldüren birçok stand up komedyenin de ataları onlardı işte.

Modası geçmiyor

CAZ GECELERİ

Karaköy’de açılan The Peninsula İstanbul, denize nazır ortamıyla sadece konaklamak için değil, sosyalleşmek için de harika. Otelin lobisinden adını alan The Lobby’de caz geceleri başlıyor. Cuma ve cumartesi akşamları 20.30-22.30 arası The Lobby’nin özel menüsü ve lezzetli kokteyllerini canlı caz müziği eşliğinde tatmak mümkün. Mart başına kadar sürecek programda ocak boyunca Ceren Temel, Erdem Özkan, Eylül Ergül ve Ece Göksü var.

Haberin Devamı

Modası geçmiyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder