Yazarlar O da marka yüzü
HABERİ PAYLAŞ

O da marka yüzü

Ünlülerin hepsi birer markayla anlaşıp imzaları atarken oyuncu Cemre Baysel de geri kalmadı ve ayakkabı mağazaları zinciri Flo’nun yüzü oldu. İlk reklam filmi için kamera karşısına geçen Cemre Baysel alışveriş deneyimini anlattı.

O da marka yüzü

MASAL GİBİ 

En eğlenceli müzik grubu Daniska ikinci albümleri ‘Keşke Meyhanesi’ni yayınladı. Hem de şahane bir konukları var: Nuri Harun Ateş. ‘Bu Şarkı Bitmeden Gel’ adlı parça Nuri Harun Ateş’in eşsiz yorumuyla hayat buluyor. Türk müziği sazlarının ustalıkla kullanıldığı şarkı açıkçası rakı kokuyor. Aynı zamanda dostluk ve huzur kokuyor. Klipte de zaten aynen bu tema işlenmiş. Zeki Müren’in ilk kez sahne aldığı, bugün ise terk edilmiş halde olan eski bir Ceneviz Köşkü’nde, siyah beyaz olarak çekilmiş klip. Herkes dönemin kostümlerini giymiş. Nuri Harun Ateş de Daniska’nın çilingir sofrasına konuk oluyor. Her şey masal gibi. 

Haberin Devamı

O da marka yüzü

NARİN BİR SES 

Artık bizden biri olan Kadebostany’nin yeni şarkısı ‘Lovelace’ daha çıkar çıkmaz bir klasik oldu. Biraz pop biraz elektronik sularında gezen Kadebostany bu kez daha sade ve dingin bir şarkıyla karşımızda. Ruhumuza dokunuyor, küçük büyüler yapıyor. Vokallerde ise Yunan şarkıcı Vassilina’nın narin ve rüya gibi sesi dikkat çekiyor. Aslen Yunanistan’dan ve Atina ile Londra arasında yaşayan Vassilina, pop estetiğini karanlık elektronik etkilerle harmanlaması ile dikkat çeken, yükselen bir şarkıcı ve söz yazarı. 

O da marka yüzü

PİŞİRME TAKTİKLERİ 

Şef Özlem Mekik ve meslektaşları geçtiğimiz günlerde Şile’deki Suma Disanje Hotel’de bir araya geldi. Yöresel Gıda öncülüğündeki Et Ala ve Köylüm Organik Doğal Gıda’nın şefler yemeğinde buluşan davetliler doğal ve katkısız ürünleri deneyimlediler. Tadım etkinliğine katılan misafirler, Özlem Mekik’ten sucuk ve sosisin iyi pişirilme taktiğini öğrendiler. 

ŞEFLER HAYATA SARILDI 

Beyoğlu’ndaki Hayata Sarıl Lokantası muhteşem bir yer. İhtiyaç sahiplerine yemek sunan lokanta zaman zaman ünlü isimleri davet ediyor, bazen de güzel yemeklere ev sahipliği yapıyor. Fairmont Quasar Istanbul, geçtiğimiz günlerde burada bir yemek düzenledi. Elde edilen tüm gelir evsizlere gitti. Fairmont Quasar Istanbul’un Executive Chef’i Ercan Yamantürk, Baş Şefi Efe Anıl Çetin ve Aila’nın Mutfak Şefi Kemal Can Yurttaş’ın hazırladığı, Türk mutfağından eşsiz lezzetlerin yer aldığı menü gün boyunca Hayata Sarıl Lokantası’nda misafirlere servis edildi.

Haberin Devamı

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder