Uğur Alkapar Parmaklıklar ardında
HABERİ PAYLAŞ

Parmaklıklar ardında

Gülşen'in hafta sonunu Bakırköy Cezaevi’nde geçirmesi bugüne dek hapse giren ünlüleri aklıma getirdi. Birçoğu hapse girip çıktıktan sonra kariyerlerine pek bir zarar gelmedi. Aksine bazıları daha da yükseldi. Bizim neslin yaşadıklarına en yakından şahit olduğu kader mahkûmu Deniz Seki’ydi. Dile kolay, 4 yılı parmaklıklar ardında geçirdi.

Ama eskisinden daha güçlü döndü ve şarkılarını hâlâ zevkle dinlemeye devam ediyoruz. Bence ikinci meşhur kader mahkûmu ise Bülent Ersoy. Onunki tabii biraz eskiye dayanıyor. Bir hakime hakaret ettiği için 80’lerin başında 11 ay 20 gün içeride kaldı Diva. Bu konu açılınca gözümün önüne gelen diğer görüntü de kelepçeli Serdar Ortaç. Şarkıcı 1999’da ‘askerlikten kurtulmak için hile yapmak’ suçundan 54 gün yatmıştı ancak bu davadan beraat etti. Doğuş, ‘ırza geçmek’ suçundan 1993’te 1 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

Bayrampaşa Cezaevi’nde 4 ay kalan şarkıcı şikayetçi olan Pınar Cankır ile evlenince tahliye edilmişti. Haluk Levent 1997’de, on yıl öncesine ait 3 milyon liralık karşılıksız çek nedeniyle tutuklanıp 9 ay 15 gün hapis yatmıştı. Tuğba Özay 2007’de tehdit suçundan 5.5 ay yatıp çıktığında “Asla hak etmedim” demişti.

DÜĞÜNÜN EN ŞIKI

Demet Özdemir’le Oğuzhan Koç’un düğününde bir kırmızı halı eksikmiş. Tanıdığımız tüm ünlüler moda danışmanlarıyla Altın Kelebek’e hazırlanır gibi çalışmışlar. Kıyafet, takı ve ayakkabı seçimlerinden saç makyaja kadar çok özenmişler. Neredeyse gelini gölgede bırakmışlar! Hepsi güzel de benim favorim Pelin Karahan oldu. O siyah elbise nasıl yakışmış! Bir de farklı bir makyaj yaptırmış.

Çok etkileyici görünüyordu doğrusu. Maşallah diyeyim de nazar değmesin. En cesur seçim ise Gülcan Arslan’a aitti. Riskli bir elbiseydi ama bu riskin karşılığını da fazlasıyla aldı. Zaten o tasarım Gülcan Arslan’dan başkasına da yakışmazdı. Düğünün sınıfta kalanları da var ama ben onları burada dile getirip kendilerini üzmeyeyim. Bir dahaki sefere paraya kıyıp bir moda danışmanıyla çalışırlarsa onlar da sosyal medyada övgüleri kucaklayabilir.

Haberin Devamı

COOL SELİN

Selin Geçit yeni nesil genç müzisyenlerimizden. Şarkılarını kendisi yazıyor. ‘Gidip Gel’ ile profesyonel bir kariyere adım attı. Sonra ‘His’ diye bir slow çıkardı. Sertab Erener’in konserlerinde sahneyi ısıttı. Ben onun sesini İngilizce şarkılara daha çok yakıştırıyorum.

Zaten kendi tavırlarıyla özdeşleşen yeni şarkısı ‘Cool’ da tamamen İngilizce. Yabancı bir ekiple yaptığı şarkı aslında iyi pazarlansa dünya çapında iş yapacak bir sound’a sahip. Serel Yereli ile sıkı fıkı olan Aleyna Tilki’ye Selin’le tanışmasını arkadaş olmasını öneriyorum. Üçü bir araya gelirse çok şahane bir şeyler çıkabilir ortaya.

KALDIR KOLLARINI

Altın Gün grubunu birçoğumuz 2018’de Alicia Keys sosyal medyada paylaşınca tanıdık. Hollandalı ve Türk üyelerden oluşan grup bildiğimiz türküleri acayip güzel yorumlarla dünyaya sevdirmeyi başardı. Türlerini Anadolu rock ve saykodelik folk olarak tanımlayabileceğimiz Altın Gün, 9 Eylül’de İstanbul’da. Epifoni ve URU organizasyonu ile KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacaklar. Kollarınızı kaldırıp oynamak istiyorsanız kaçırmayın.

Haberin Devamı

BEST OF RUMELİ

Bu yıl 3 Ekim’de dördüncü kez gerçekleşecek ‘Best Of Rumeli’ ödül töreni için 17 kategoride adaylar belirlendi ve oylama başladı.

RUBAFED (Rumeli Balkan Dernekleri Federasyon) tarafından düzenlenen gecede Türkiye’de yaşayan Rumeli, Balkan kökenli birçok ünlü isim kendi kategorilerinde ödül alacak. Radyo D ve Dream Türk medya sponsorluğunda, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleşecek organizasyonun sunuculuğunu oyuncu Ebru Destan ile radyocu Yusuf Emin üstelenecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder