Uğur Alkapar Reyting barışı
HABERİ PAYLAŞ

Reyting barışı

Geçtiğimiz günlerde Mert Ramazan Demir’in bir partide alkol alıp ‘Yalı Çapkını’ dizisindeki partneri Afra Saraçoğlu için çirkin sözler sarf ettiği, bunun üzerine Afra’nın sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’nun arkadaşı Kubilay Aka’nın kavga çıkardığı söylenmişti. POSTA haberi bu şekilde verdi ama her yerde Aka’nın Mert Ramazan Demir’in Afra ile yakınlaşmasından rahatsız olduğu yazıldı.

Mert Ramazan Demir de “Ben dışarıdaydım zaten, öyle bir yakınlaşma olmadı” dedi. Bence Kubilay Aka gerçekten Demir’in Afra ile ilgili o çirkin sözlerini çok net duydu. Olay da oradan çıktı. Ama sonra biliyorsunuz hiçbir şey olmamış gibi Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu, Mert Ramazan Demir hakkında Instagram yorumlarında tatlı tatlı şakalaştı. Afra rol arkadaşı için “Çok yakışıklı” falan dedi.

Haberin Devamı

KONUYU KAPATTILAR

Önceki gün de Kubilay Aka kendisine uzatılan mikrofona “Mekan çıkışında olan ufacık bir şey” diyerek konuyu kapattı. Ama bence perde arkasında olan şu: Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu’na olayı anlattı.

O arada haberler çıkmaya devam ederken ‘Yalı Çapkını’ dizisinin yapımcısı, çocukların menajerleri vs. herkes “Aman bu olayı büyütmeyin” diye tembihte bulundu. Aksi takdirde reytinglerde zirveyi gören dizinin başarısı tehlikeye girecekti. Sette sürekli gerginlik yaşanacaktı. O yüzden hepsi de bir şey olmamış gibi yapmayı tercih ediyor artık. Ama görün bakın dizi biter bitmez Instagram’da takiplerden çıkılacak.

Eski partnerler hakkında sorulan sorular geçiştirilecek. Bir daha da Afra ile Mert Ramazan Demir aynı projede bir araya gelmeyecek. Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nü hatırlasanıza. Büyük sorunlar yaşamalarına rağmen seslerini çıkarmamışlar, dizi biter bitmez birbirlerini silmişlerdi. Aynısı olacak.

Reyting barışı

RÜYA’DAN NİNNİLER

90’ların yıldız isimlerinden Rüya Ersavcı verdiği uzun bir aradan sonra müziğe dönmüştü. Daha önce bir ninni albümü çıkaran Ersavcı, yepyeni bir ninni daha yayınladı. ‘Ninnilerle Tatlı Rüyalar’ albümünde yer alan ‘Fış Fış Kayıkçı’ geçen hafta Youtube başta olmak üzere tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Haberin Devamı

Rüya Ersavcı “Düzenlemesini Bertan Coşar’ın yaptığı ve bir anne olarak keyifle seslendirdiğim ninnilerle, bebeklerinizin huzur ve şifa ile uyumasını, sizlerin de uykusuz kalmamanızı diliyoruz” dedi. Altı adet ninninin yer aldığı albümde parçaların enstrümantal versiyonları da bulunuyor. Böylelikle, anneler ninnileri öğrendikten sonra bebeklerine kendileri de söyleyebilecek.

BİR SANAT ESERİ

Tunuslu ud ustası ve vokalist Dhafer Youssef, ülkemizde de çok seviliyor. Ne de olsa biz de Orta Doğuluyuz, bu müzikler bizim DNA’mızda da mevcut. Dhafer Youssef 27 Ocak’ta çıkacak olan stüdyo albümü ‘Street of Minarets’i geçtiğimiz günlerde duyurdu.

Albümden yayınlanan ilk tekli ‘Ondes of Chakras’, nefesli çalgılar, harika yaylılar ve vurmalı bir fonun yarattığı meditatif ses yapısı ile gerçekten büyüleyici bir sanat eseri. Kendinize bir yılbaşı hediyesi verin ve bu müziği mutlaka dinleyin.

YILBAŞINDA NE YAPIYORUZ?

Her sene yine aynı sorunla baş başayız. Ben uzak mekanlardaki davetleri reddettim. Yılbaşı gecesi yollarda çile çekemem. Aynı mahalledeki arkadaşımın memleketten gelen annesinin hazırladığı yemeğe çağrıldım ve hemen kabul ettim.

Haberin Devamı

Sonrasında Cihangir’de ve Şişli’de iki ev partisine davetliyiz. Yılbaşını nezih mekanlarda kutlayanlara iyi eğlenceler dilerim. Biz ev ev gezeceğiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder