Uğur Alkapar Şans ayağına geldi
HABERİ PAYLAŞ

Şans ayağına geldi

Ünlü oyuncu Alina Boz, Puma ile iş birliği yaparak markayla Lucky Charms adındaki yeni ayakkabı koleksiyonu için bir araya geldi. Yani bu ayakkabılar uğur getiriyor! Alina Boz’un kampanyasının sloganına bayıldım: Şans ayağınıza gelsin! Alina Boz, güzelliği, duruşu ve özellikle gençliğiyle yeni neslin star adaylarından. Buna sempatik tavırlar ve tarz da eklenince markaların neden onunla çalışmak istediğini anlayabiliyorum!

Şans ayağına geldi

 

ŞIK AÇILIŞ

Mehmet Tosmur’un kurucusu olduğu Golden Black Clinic’in Etiler şubesi önceki gün şık bir davetle kapılarını açtı. Projehane kurucu ortağı Bilge Kuru’nun ev sahipliğindeki açılış organizasyonuna Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Siren Ertan, Öznur Yakın, Cansen Yeni Kut, Aslı Hünel, Ece Vahapoğlu gibi isimler katıldı.

Haberin Devamı

Şans ayağına geldi

 

PERA’NIN GEÇMİŞİ

Galata’daki Galeri Inn, cam sanatının Türkiye’deki öncü isimlerinden Ayşem Ötük’ün eserlerine ev sahipliği yapıyor. Eserler geçmiş dönemde Pera’da yaşanmış olan hikayeleri bu ana getirerek geçmişle bugünü harmanlamayı amaçlıyor. Bugünden itibaren 20 Mayıs’a kadar izlenebilir.

2 GÜN POP

Hep Yeni Kal’ın sunduğu konserler serisi kapsamında, Epifoni organizasyonu ile Türk popunun en iyi isimleri 20-21 Mayıs günleri KüçükÇiftlik Park’ta bir araya geliyor. İlk gün Mabel Matiz, Köfn ve Palmiyeler var. The Sisters DJ ikilisi 2000’lerin popuyla konukları coşturacak. İkinci gün ise Yıldız Tilbe, Levent Yüksel ve Mirkelam. The Sisters bu kez 90’lar çalacak.

DAVET TRENDLERİ

Deprem nedeniyle ertelenenlerle birlikte İstanbul’da birçok davet var. Bu hareketi İstanbul’daki popüler bir otelin etkinlik müdürü Emrah Şerbetçi’ye sordum. Diyor ki ayda normalde 50-60 organizasyon gerçekleşiyor. Her davetin en az bir ‘fare’si yani konuk listesinde olmayan bir kaçak misafiri vardır. Emrah Bey “Kapıda isim kontrolü oluyor ama onu aşıp içeri giren davet farelerini hemen anlıyorsunuz. Yakalandıkları zaman fotoğraflarını alıp güvenlik ekiplerimizle paylaşıyoruz. Bir daha geldiğinde hazırlıklı oluyoruz” diyor. Bu arada davetlerde son dönemin trendi taze kokteyllermiş. Kışın zencefilli yazın meyveli olanları popüler. Finger food denilen atıştırmalıklar ön plana çıkarken vegan seçeneklere talep artmış ve mutlaka salata isteniyormuş. Düğünlerde herkes mutlaka çok şık. Lansman davetlerinde rahat ve gösterişsiz kıyafetler tercih ediliyormuş.

Haberin Devamı

Şans ayağına geldi

 

YILDIZLAR GEÇİDİ

Jolly Joker Harbiye Açık Hava konser serisinin ilki 20-25 Temmuz tarihlerinde gerçekleşiyor. 5 gün boyunca sırasıyla Gülşen, Simge, Levent Yüksel, Yaşar, Hakan Altun, Yıldız Tilbe Harbiye sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Şans ayağına geldi

 

FESTİVAL HAVASI

Elektronik müzik tutkunlarına yurtdışında görüp gıpta ettikleri gibi bir festival sunan Isle of Escape üçüncü yılında Bodrum’a geliyor. 19-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek festivale Susona Bodrum LXR Hotels & Resort ve DoubleTree By Hilton Bodrum Işıl Club Resort ev sahipliği yapacak. Elektronik müziğin seçkin isimleri; yanına sanat, gastronomi, moda ve kusursuz doğayı da alarak, katılımcılara unutulmayacak bir festival deneyimi sunacak.

Haberin Devamı

Şans ayağına geldi

 

ANTAKYA’DAN ALAÇATI’YA

Çeşme Belediyesi tarafından bu yıl 12’ncisi düzenlenen, Ege’nin enfes otları ve onlarla yapılan yemeklere övgü niteliği taşıyan Alaçatı Ot Festivali önceki gün büyük bir coşkuyla başladı. Kurulan pazarda hem Ege otları hem bölge kadınlarının el emekleri satılmaya devam ediyor. Dahası bu yıl deprem bölgesinden gelen kadınlar da stant açtı. ‘Yeniden Doğuş’ temasıyla düzenlenen festivalin açılışını da Antakya Medeniyetler Korosu yaptı. Festival yarın sona eriyor.

Şans ayağına geldi

 

DÖRT DÖRTLÜK BİR DENEYİM

Alaçatı’dan bugüne dek çok önemli yeme içme markaları çıktı. Şu dönemde ise üçüncü sezonuna giren Amavi çok konuşuluyor. Denizden ilham alan yemekler sunan Amavi’nin kurucu ortaklarından Mert Mert’in adını çok duysak da bu ziyaretimde bizi işletmeci Çağrı Doğuş ağırladı. Kendisi Alaçatı’nın tüm sosyal çevrelerinin gözdesi olduğu gibi restoran yönetimi de çok başarılı. Şef Can Aras’ın müthiş yemekleriyle Amavi’nin konuklarına sağladığı konfor bir araya gelince kusursuz bir deneyim ortaya çıkıyor. Lezzetleriyle ön plana çıkan bir restoran olsa da Amavi’de belli bir saatten sonra bahçe kısmı bir diskoya dönüşüyor. Popüler DJ’ler pikapların başına geçip ortamı hareketlendiriyor. Yemeğin ötesinde, kendine has bir Alaçatı deneyimi sunmayı hedefleyen Amavi bunu dört dörtlük bir şekilde başarıyor. Bu arada bir sürpriz, Amavi yakında İstanbul’a geliyor!

Şans ayağına geldi

 

HUZURLU SIĞINAK

Alaçatı’nın kendine has dokusu, yaz boyu dinmeyen tatlı esintisi, masmavi denizi, kumsalları ve bitmek bilmeyen eğlencesinin tadı bir başkadır. Böyle bir deneyimi Voger’de yaşamanın keyfi ise bambaşka. Voger Alaçatı Silence ve Voger Alaçatı Köyiçi, Alaçatı’nın merkezinde, ambiyansıyla başka bir dünyaya ev sahipliği yapıyor. Silence özellikle güzel çünkü Alaçatı’nın tek sessiz oteli. İki Voger de tasarımıyla konforlu, ambiyansıyla etkileyici, odaları ve yaşam alanlarıyla huzurlu birer sığınak gibi.

Şans ayağına geldi

 

MODERN TASARIM

Alaçatı’daki taş evlerden, perforje yataklı pazen perdeli butik otellerden sıkıldım biraz. O yüzden deneyimleme şansı bulduğum Primus Otel’den bahsedeceğim. Primus Alaçatı, Çamlık mevkii üzerinde. Yepyeni bir bina. Oda tasarımları modern, sıcak ve tüm otel kendinize iyi hissettiren bir atmosfere sahip. Tüm Alaçatı’da olduğu gibi buranın da kahvaltısı şahane ama Primus kahvaltıyla kalmıyor, mutfağından çok iyi yemekler çıkıyor. Ben çok sevdim.

Şans ayağına geldi

 

HESAPLI EĞLENCE

Modern meyhanelerin modası bir türlü geçmiyor. Çünkü bu tür bir eğlence bize çok hitap ediyor. Bu trendin son mekânı ise henüz yeni açılan, İstiklal Caddesi üzerindeki Han 120. Han 120’de konsept çok tanıdık. Mezeler, ara sıcaklar ve ana yemek. Tabii rakı eşliğinde. Yemek ve sohbetle başlayan gece 90’lar Türkçe popla yavaş yavaş hareketleniyor, sonra vur patlasın çal oynasın. Han 120’nin dekoru, ışığı çok güzel. Emek harcandığı belli. Hoş bir atmosfer yaratmayı başarmışlar. Bir de çok hesaplı. Fiks menü gününe göre 350-475 TL arası değişiyor.

Şans ayağına geldi

 

TATLIDA YENİ UFUKLAR

Gümüşsuyu’ndaki CVK Park Bosphorus’un hemen yanına, aynı holdinge ait müthiş bir tatlıcı açıldı. Taksim meydanında, Kuruçeşme’de birer şube daha var. Galataport’taki de açılmak üzere. Ben hamurlu tatlı sevmem pek ama buradan bir kutu yaptırdım. İçinde hepsi de Antep fıstıklı olmak üzere saray sarma, prenses, midye, klasik baklava ve şöbiyet vardı. Ben bugüne kadar baklava yememişim! Aman Allah’ım. Üzgünüm ama övmek zorundayım çünkü günlerce herkese anlattım. İşin sırrı tabii içindeki fıstığın bolluğu. Arapların da niye kapısının önünde kuyruk olduğunu anladım. Size de tavsiye ederim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder