Yazarlar Serdar artık susar mı?
HABERİ PAYLAŞ

Serdar artık susar mı?

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan’ı tanıyanlar ne kadar kibar, uyumlu ve pozitif biri olduğunu anlatır hep. 2019’da boşandıklarından beri Ortaç eski eşi hakkında ne kadar zehir zemberek açıklamalar yapsa da Chloe konuşmamıştı. Ama artık Ortaç ipin ucunu kaçırıp eski karısından başlayıp tüm kadınlara tuhaf bir şekilde saydırmaya başlayınca o da ‘Konuşa Konuşa’ programına çıktı. Evliliği boyunca yaşadığı baskıyı ilk kez anlattı. İşlerin Ortaç’ın aktardığı gibi olmadığına hepimizi inandırdı. Serdar Ortaç utanıp bundan sonra susar mı, bekleyip göreceğiz.

Haberin Devamı

KATOLİK KİLİSE

Chloe’nin memleketi İrlanda’da nüfusun yüzde sekseninden fazlası Hıristiyanlığın Katolik mezhebine ait. Katı kuralları olan bu mezhepte boşanmak yasak! Bu nedenle Chloe “Bizim kültürümüzde boşanmak yok. Ülkemde evlenemem” diyor. Tabii modern dünyada bu dini kuralın bir yaptırımı yok. Chloe ikinci nikahı kilisede kıyamayacağını söylemek istiyor. Ama devlet bu işlere karışmadığı için resmi nikahını memleketinde pek tabii yapabilir. Umarım mimar nişanlısı Ferguson Hennessy ile mutlu olur ve hayalini kurduğu çocuklara kavuşur.

Serdar artık susar mı

YILIN OYUNU

Ayşe Kulin geçen yıl meşhur romanı ‘Adı Aylin’ ne yazık ki başarısız bir şekilde sahneye uyarlanınca çok üzülmüştü. Efsane yazarın yüzü gülecek gibi görünüyor çünkü bu kez ‘Veda’ adlı romanını, edebi uyarlamalarda tecrübesiyle bilinen Tiyatrokare sahneye taşıyor. Nedim Saban’ın yönetimindeki Tiyatrokare işi şansa bırakmadan alanının en iyileriyle çalışmış. Nedim Saban’ın sahneye uyarladığı oyunun dekor ve kostümleri ödüllü tasarımcılara emanet edilmiş. Başrolde ise izlemeye asla doyamayacağım Nevra Serezli var. Ayşe Kulin’in Robert Kolej’den de arkadaşı olan Serezli ‘Deli Saraylı’ rolünde. Ayşe Kulin’in son Osmanlı Nazırı olan dedesini Aziz Savran oynuyor. Diğer önemli rollerde Leyla Feray ve Fatih Gülnar var. ‘Veda’ İstanbul’un işgal altında olduğu gerilimli günlerde geçiyor. Dönemin olaylarını ise bir konağın sakinlerinin hayatlarının ekseninde anlatıyor. ‘Veda’nın sezonun en çok ilgi gören işlerinden biri olacağı kesin.

Haberin Devamı

Serdar artık susar mı

KİM ÖDEYECEK?

İsrailli şarkıcı Riff Cohen Türkiye’de çok seviliyor. Geçtiğimiz aylarda Ankara ve İstanbul’da verdiği konserlere hayranları koşarak gitti. O yüzden haber veriyorum: Yeni albümü ‘A Hole In The Heart’ta yer alan ‘Pay for Me’nin (Benim için öde) klibi yayınlandı. ‘Pay For Me’ modern sevgili kültürüne değinirken, ‘eşitlik’ çağında flört etme arzusu duyan bir kadının iç sesini ifade ediyor. Konu sonunda hesabı kimin ödeyeceğine geliyor!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder