Uğur Alkapar Yıldızlar Kaş'ta
HABERİ PAYLAŞ

Yıldızlar Kaş'ta

Biz Bodrum, Çeşme’yi merkez alıp tüm haberlerimizi bu iki yer üzerinden yapıyoruz. Arada işte Göcek, Marmaris falan oluyor. Oysa ki ünlülerin bu günlerdeki en popüler durağı Kaş! Hatırlarsınız İrem Derici Kaş’a bağlı Kalkan’da villa tutup tatil yapmıştı.

Geçen hafta da Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer Kaş’taydı. Hatta Tatlıtuğ ve eşi bir akşam arkadaş gruplarıyla Zaika adlı et lokantasında yemek yedi. Keyfi de çok yerindeydi. Kendisinden imza isteyen genç hayranlarını kırmadı. Birlikte selfie pozu bile verdi. Masaya daha sonra Kıvanç’ın dijital platforma çektiği denizaltı dizisindeki rol arkadaşı Özge Özpirinçci katıldı. Bebek bekleyen Özpirinçci rahat tarzıyla dikkat çekti. Kendini o kadar dağınık bırakmıştı ki görenler tanımakta zorlandı.

Haberin Devamı

TOKSİK ERKEKLİK

Nurgül Yeşilçay bizi Erkan Petekkaya konusunda 5 yıl önce uyarmıştı. Petekkaya’nın sete alkollü geldiğini, mobbing uyguladığını söylemişti. Taraflar mahkemelik olmuştu. Bu olaylar aktörün kariyerini etkilememiş, başrol almaya devam etmişti. Ama bu kez biraz ileri gitti. Malum, Kerimcan Durmaz’ı bahane edip, dizi yaptığı kanalın patronu Acun Ilıcalı’ya küfretti.

Ilıcalı gülüp geçtiğini söyledi ama bir daha kanalında Petekkaya’yı görmek ister mi, orası tartışmalı. Üzerine alınmayıp gülüp geçse de iyi bir iş insanı olan Ilıcalı, imaj açısından risk taşıyan Petekkaya’yı şirketinde istemeyecektir. Ya da belli olmaz. Bu ülkede toksik erkekliğin defalarca ödüllendirildiğini gördük. Bir bakarsınız Petekkaya daha da baş tacı edilmiş, yüceltilmiş. Artık her şey mümkün.

İSTANBUL’DAN DÜNYAYA

Aleyna Tilki ‘Retrograde’ şarkısını remiksletip tekrar piyasaya sürdü ama beni esas ilgilendiren başka bir ‘Retrograde’ remiksi. Türkiye’deki yükselişini hızla dünya elektronik müzik sahnesine taşıyan Drumstone, Hollandalı ünlü DJ Hardwell’in 2019 yılında çıkardığı ‘Retrograde’ adlı parçasını remiksledi.

Resmi olarak ilk 2017 yılında kendisini gösteren Drumstone müzik yapımcısı 2 kardeş olan Şahin ve Onur tarafından İstanbul’da kuruldu. İkili yaptıkları başarılı prodüksiyonlarla kısa sürede dünya elektronik müzik piyasasında da isimlerini duyurdu. İkili kariyerlerine bu alanın önemli plak şirketi Itzel Records ile devam etme kararı aldı.

Haberin Devamı

JÜRİYE KATILDIM

‘İpana 23. Türkiye On-line Liselerarası Müzik Yarışması’ yıllardır süren bir geleneği online olarak devam ettiriyor. Artık Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen bu lise müzik yarışması ‘Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’ ödülünü almış. Bu yıl yarışmanın basın jürisinde ben de varım. 55 şehirden 1700 şarkıcı ve grup video performanslarıyla başvuru yapmış.

Ünlü isimlerden oluşan bir jüri aralarından 120 finalist seçiyor. Biz de basın jürisi olarak bu 120 finalist arasından beğendiklerimizi seçeceğiz. Kazananlar ise canlı yayınla 27 Haziran’da açıklanacak. Video performansları ‘Banabak’ mobil uygulamasından izlenip oylanabilecek.

HAYATA DÖNÜYORUZ

Kadıköy Belediyesi ‘Hayata Dönüyoruz’ sloganıyla bu hafta sonu Caddebostan sahilinde bir koşu ve spor festivali düzenliyor. Tam adı ‘Amazfit Cadde 10k Koşusu ve Spor Festivali’ olan etkinliği genç girişimci Onur Dedeli organize ediyor.

Haberin Devamı

5 bin sporcunun katılması beklenen 10 kilometre uzunluğundaki yarış Çetin Emeç Bulvarı’ndan başlayarak Bağdat Caddesi’nde devam edecek. Çipli takip sisteminin kullanılacağı yarış güzergahı araç trafiğine kapalı olacak. Koşuda dereceye girenlere ödüller verilecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder