Uğur Alkapar Yıldızlar neler söylüyor?
HABERİ PAYLAŞ

Yıldızlar neler söylüyor?

Geçen aralıkta astrolog Duygu Demir ile ünlülerin 2022’de hayatı nasıl olacak diye sohbet etmiştik. Demir’in öngördüğü bazı şeyler aynen dediği gibi gerçekleşti. Bakalım önümüzdeki aylar için öngörüleri neler diyor...

HADİSE

Terazi burcu olan Hadise’nin haritasında Akrep ve Kova enerjisi hakim. Ay burcu yani ruhunun ihtiyaçlarını Kova burcu temsil ediyor. “Özgürlüğünüzü kısıtlayan hiçbir kimse ile olmayın” demesi hiç şaşırtıcı değil. 2021 sonunda, 2022 Ağustos aylarında kalbini kıran zorlu bir süreçten geçeceğini öngörmüş, bu nedenle “Mehmet Dinçerler ile ayrılırlarsa şaşırmam” demiştim. Şimdi ise yakın vadede çalkantılı günler, belki hızlı ama kısa vadeli aşklar olabilir gibi görüyorum. Kasım ayı biraz zorlu geçecektir. Akabinde 2023’ün ilk dört ayında Hadise’nin küllerinden tekrar doğuşunu adım adım izleyeceğiz. Ekim 2023’e geldiğimizde bambaşka ama şahane bir kadın karışımızda olacak. Ve o dönemde gerçek aşk kapısını çalacak.

Haberin Devamı

Yıldızlar neler söylüyor

KAAN YILDIRIM-PINAR DENİZ

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz çiftini birbirine bağlayan unsurlar çok. İkisinin de haritasındaki Akrep göstergeleri aşkta tutkudan yana olduklarını gösteriyor. Pınar Deniz Yengeç burcundaki Ay’ı ile çok daha evcimen ve duygusal biriyken Kaan Yıldırım haritasındaki değişken burç göstergeleri ile genel olarak ilişkilerde bağlanmakta zorlandığını gösteriyor. İlişkileri kasım ayının ilk günlerinde bir sınavdan geçecek. Bu süreçte beklentilerinin pek uyuşmadığını görebilirler. Yine de Pınar Deniz’in tuttuğunu bırakmayan yapısı devam etmelerini sağlayabilir.

Yıldızlar neler söylüyor

AJDA PEKKAN

Her daim özgür, farklı, kendine has ve çağının ötesindeki Ajda Pekkan önümüzdeki 6 ay boyunca biraz zorlanabilir. Güçten düştüğünü hissedebilir, belki sağlık problemleri dahi olabilir ki umarım olmaz. 5 Mayıs ve 28 Ekim 2023’teki tutulmalar ise Ajda Hanım’ın kalbini pırpır ettirecek yeni bir aşkın kapısını çalabileceğini gösteriyor.

Yıldızlar neler söylüyor

SERDAR ORTAÇ

Kalbi özgürlük, mantığı ise evde ve yuvada huzur diyen Serdar Ortaç kendi içindeki çelişkilerden yorulmuş durumda. 17 Kasım’dan 20 Aralık’a dek irili ufaklı flörtleri olabilir. Ancak gerçek aşkı yakalaması 2023’ün bahar aylarını bulacak. Hızlı bir evlilik kararı beklemiyorum. En erken 2024’ün mart-nisan aylarında evlilik gündeme gelebilir gibi duruyor.

Haberin Devamı

ERVE BOLUĞUR-MERT AYDIN

Başak burcu olan Merve Boluğur son yıllarda Neptün’ün etkisi altında aldığı kararlar ve maalesef ki hayal kırıklıkları ile konuşulur oldu. Neptün geçişlerinde büyük düşler kurar, bazen gerçek olmayan şeylere kendimizi kaptırır ve sonrasında yıkım ya da yas duygusu yaşarız. Kendisi için 2023 Şubat ayına kadar bu etki devam ediyor. Bu yılın kasım-aralık aylarında ilişkilerinde bazı çatırdamalar başlayabilir gibi duruyor maalesef.

Yıldızlar neler söylüyor

GÜLŞEN

Gülşen’in tutuklama haberi geldiği gibi haritasını incelemiş ve “10-25 Eylül arasındaki dönemde olumlu haberler alacak ancak hukuki mücadelesi devam edecek” demiştim. Aynı yazıda 8 Kasım 2022 tutulmasına dikkat çekerek; krizlerle dolu günlerin devam edeceğinden bahsetmiştim. Bu enerji zamana yayılan, uzun sürede sonuç alınacak koşullara işaret ediyor. 8-25 Aralık arasında kaderini etkileyecek gelişmeler olacak. 2023’ün ilk yarısı kendisi için zorlu geçecek. Gülşen’in bu süreci atlatıp kariyerini tekrar ele alması 2023 Ekim ayını bulacak gibi duruyor. Hatta o dönemde her şeyi bir kenara bırakıp yurtdışına taşınıyorum derse şaşırmam.

Haberin Devamı

Yıldızlar neler söylüyor

DEMET ÖZDEMİR-OĞUZHAN KOÇ

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi zor zamanları aşmış ve artık sağlam adımlarla ilerliyor gibi görünüyor. Bu evlilik ikisini de besleyecek. Kasımın ilk günlerinde geçmişe yönelik bazı krizler ortaya çıkabilir ancak bunları aşacaklar. Demet Özdemir önümüzdeki 2.5 yıl “Özgürlüğüm ve projelerim” diyecek. Buna rağmen ikili 2023 bahar aylarında çocuk konuşmaları yapabilir.

KENAN DOĞULU-BEREN SAAT

14 Ekim ve 28 Ekim 2023 tarihlerindeki tutulmalar ikisi için de ebeveynliğin yolunu açıyor. Şarkılarıyla hepimizi büyüleyen Kenan Doğulu çocuksu bir ruha sahip olmasının yanı sıra ailesi söz konusuysa oldukça korumacı olabiliyor. Önceliği evlilik içinde romantik ilişkiler olsa da baba olduğunda hayata bakış açısı değişecek. Beren Saat ise hayatı, ilişkileri ve anneliği oldukça ciddiye alan bir ruha sahip. Bazen korkuları onu geride tutuyor olmalı.

Yıldızlar neler söylüyor

SEDA SAYAN–ÇAĞLAR ÖKTEN

Seda Sayan özgür ruhlu, güçlü ama bir o kadar da aşka aşık bir kadın. Çağlar Ökten ise fırlama, neşeli ama tutkuyla seven ve aileci bir erkek. Bu ikili için birçok anlamda tencere kapak diyebiliriz. Eğer Çağlar Bey, Seda Sayan’ın özgürlüğünü kısıtlamaz ve dürüst davranırsa uzun soluklu bir evlilik bizi bekliyor. Ancak bu şekilde davranmaz ise Seda Hanım yanlışları affedecek bir yapıda değil. Yakın vadede 8 Kasım tutulması ilişkide bir sınava işaret etmiş. 2023 Mart sonuna kadar Seda Hanım kendini biraz sıkışmış hissedecek ve 5 Mayıs tutulması ile herkesi olması gereken yere yerleştirecek gibi duruyor.

Yıldızlar neler söylüyor

ÖZCAN DENİZ DENİZ–SAMAR DADGAR

Uzun süreli, istikrarlı birlikteliklerin insanı Özcan Deniz, yaşından çok daha olgun Oğlak burcu Samar Dadgar ile enerji tazelemiş gibi duruyor. 2022 Kasım – 2023 Mart ayları arasında Samar’ın hayatı, yaşadığı yer, ailesi, düzeni hakkında büyük değişimler yapması gerekecek. Özcan Deniz ise cömert bir duruşla onu destekleyecek gibi duruyor. 2023’ün nisan ve ağustos ayları arasında ilişkilerinin gidişatı hakkında bir karar vermeleri gerekebilir.

Yıldızlar neler söylüyor

TİRİL TİRİL

Bu hafta Uraz Kaygılaroğlu, Soho House’daki ‘Pepsi Yaza Veda’ partisine ev sahipliği yaptı. Üzerindeki kıyafeti çok beğendim. Tiril tiril bir tarz seçmişti. Hava da pek sıcak değildi, aksine hafif rüzgarlıydı. Uraz’ın kıyafeti tek başına ayrı bir varlık gibi, göndere çekilmiş bir bayrak gibi dalgalandı. Bu eğlenceli partide Uraz’ı yakın dostu Nilperi Şahinkaya ile sevgilisi Emre Yusufi de yalnız bırakmamıştı. Bu dostluk, Şahinkaya’nın Burak Deniz’le kavgasından sonra Uraz Kaygılaroğlu’nun da Deniz’i takibi bırakmasıyla çok konuşulmuştu. Neyse konuyu dağıtmayayım. Uraz’ın ipek pijamasını çok beğendim. Nereden almış çok merak ettim.

Yıldızlar neler söylüyor

 

KALİTELİ VE KUSURSUZ

Fikri Karayel ne yapsa dinlerim. Bunu rahatlıkla söylüyorum çünkü imzasını attığı ve kalitesiz olan hiçbir işi yok bugüne kadar. Yeni şarkısı ‘Klişe’ de her zamanki gibi tek kelimeyle kusursuz. Fikri Karayel, söz ve müziği kendisine ait olan şarkının düzenlemesinde Tolga Erzurumlu ile çalışmış. Havalar serinlemiş olabilir ama yaz bitmedi mesajı veren bu disko şarkı beni dans ettirdi doğrusu. İmre Haydaroğlu’nun çektiği 80’ler temalı klip ise görsel açıdan çok şenlikli.

Yıldızlar neler söylüyor

DEVAMI VAR!

Bugünkü yeni şarkılarımız arasında Ragıb Narin’in ‘Yok’u da var. Uzun zamandır sosyal medyada takip ettiğim Ragıb’ın gitmediği ülke kalmadı. Takipçilerinden de “Oraya git buraya git” diye çok yorum alan Ragıb bu kez klibini de uçakta çekmiş. Zaten şarkıyı da Filipinler’de yazmaya başlayıp Türkiye’de bitirmiş. ‘Yok’u dinlerken ve klibi izlerken hikayesi yarıda kalmış gibi hissedebilirsiniz. Çok haklı bir his çünkü şarkının devamı var! Annesi Arap olan ve Arapçayı anadili gibi konuşan Ragıb Narin şarkının devamını Lübnanlı şarkıcı Rima Yussef ile Arapça düet olarak söyleyecekmiş. 30 Eylül’de hep beraber dinleyeceğiz. Ayrıca Ragıb yurtdışında da yayınlanacak bu şarkıyla dünyaya da açılıyor!

Yıldızlar neler söylüyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder