Volkan Aliakar Hafife alınca...
HABERİ PAYLAŞ

Hafife alınca...

Haberin Devamı

Sezonun ilk maçları her zaman zordur. Çünkü hem rakibi tam anlamıyla etüt etmemiş olursun hem de kendi takımının lig performansını önceden kestiremezsin. Trabzonspor da aynı sıkıntıyı Manisaspor deplasmanında yaşadı. Teknik direktör Şenol Güneş; 11’de 5 yeni transfere (Adrian, Zokora, Halil, Celustka ve Volkan Şen) görev verirken bu isimler özellikle ilk dakikalarda uyum sorunu yaşadı.

[[HAFTAYA]]

Manisaspor’un oyunu kendi sahasında kabul etmeyen ve sürekli golü düşünen görüntüde olması da Karadeniz ekibinin işini zorlaştırdı. Fakat imdada geçen sezonki formunu devam ettiren Burak Yılmaz yetişti. Attığı golle rahatlattı Bordo- Mavililer’i. Buna bir de İsaac’ın ilk yarının son bölümünde gördüğü kırmızı kart da eklenince ikinci 45 dakikanın Trabzonspor adına çok daha rahat geçeceği akıllara geldi. Sanıyorum futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş de aynı düşüncedeydi.

İlk etapta oyuncular öncelikle skoru korumayı, kontratakla da gol bulmayı amaçladı. Güneş de yaptığı değişikliklerle buna destek verdi. Öncelikle Halil’in yerine Cech’i oyuna alan tecrübeli hoca saha içi dizilişiyle de oynadı. Bu ana kadar defansın solunda oynayan Celutska sağ beke, Serkan Balcı, orta sahanın sağına, Burak Yılmaz da forvete geçti.

Sanıyorum Şenol Güneş, hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı İnter maçı için prova yapıyordu. Fakat bu dakikalarda Manisaspor’un direnci iyice arttı. Rakip kale önüne daha fazla adamla gelmeye başladı. Sonunda da Simpson, Trabzonspor’un elindeki 3 puandan ikisini uçurdu. Bu futbolla İnter karşısında Trabzonspor’un işi gerçekten çok zor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder