Merkez Adanalı akademisyenler, alzheimer hastaları için koşacak

Adanalı akademisyenler, alzheimer hastaları için koşacak

Paylaş
Adanalı akademisyenler, alzheimer hastaları için koşacak

Adanalı akademisyenler, alzheimer hastaları için koşacak

ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Üniversitesi’nde görevli iki akademisyen ile bir avukat, 41. İstanbul Maratonu'nda Türkiye Alzheimer Derneğinin (TAD) 'Hayatlarını Değiştirebilirsiniz' projesi kapsamında koşacak.
Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Öğülener, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Fatma Kunt ve Avukat Ender Kıvanç Kunt, Türkiye Alzheimer Derneği'nin (TAD) 'Hayatlarını Değiştirebilirsiniz' projesi kapsamında 3 Kasım Pazar günü yapılacak olan 41. İstanbul Maratonu'na katılacak.
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Nöroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği Adana Şube Başkanı Doç. Dr. Ahmet Evlice, 'İyilik Peşinde Koş' platformunun sivil toplum kuruluşlarının projelerini desteklemek amacıyla kurulan yardımsever gönüllülerden oluştuğunu, yıllardır Türkiye Alzheimer Derneği’nin farklı şubelerini temsilen birçok kişinin İstanbul Maratonu'na katıldığını belirtti. Evlice, TAD Adana Şubesi olarak bu projeye ilk defa katıldıklarını belirterek, bağışlardan elde edilecek gelirlerle Adana'da alzheimer hasta ve yakınlarına destek verebilecek yeni projeler geliştireceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı