Denizli AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Denizli'de

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Denizli'de

Paylaş
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Denizli'de

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Denizli'de

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Avni Örki'yi ziyaret etti.
Denizli'ye bir dizi ziyaret için gelen AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı, ilk olarak Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'yi ziyaret etti. Başkan Örki, Pamukkale ilçesi ve belediye çalışmaları hakkında Çankırı'ya bilgiler verdi. Çankırı ise, Pamukkale'nin sadece ülkemizin değil dünyanın gözde merkezlerinden biri olduğunu ifade ederek, “Memleketimizin her bir köşesinin ayrı bir güzelliği var. Denizli'miz, Pamukkale'miz de kendine has güzelliği ile büyülüyor. Bu güzel ilçemize Pamukkale Belediyesi olarak yapmış olduğunuz hizmetleri yakından takip ediyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Pamukkale'nin hem turizmine hem kültürel değerlerine daha da katkı yaparak, geleceğe yatırım niteliğinde işlere imza atılmış" diye konuştu. Örki, ziyaret sonunda günün anısına, Çankırı'ya özel işlemeli tabak hediye etti.
Çankırı, Pamukkale Belediyesi ziyaretin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'da ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör de eşlik etti. Ziyarette konuşan başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri kadın ve gençlik projelerini anlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri spor tesislerinde yetişen gençlerin, ulusal ve uluslararası arenada büyük başarılar kazandığını kaydeden Başkan Zolan, son olarak karate takımı sporcularının şehre Avrupa Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği getirdiğini anlattı. Zolan daha sonra Çankırı'ya günün anısına hediye takdim etti.
Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberin Devamı