Akdeniz Akdeniz Belediyesi ile Sağlık Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

Akdeniz Belediyesi ile Sağlık Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

Paylaş
Akdeniz Belediyesi ile Sağlık Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

Akdeniz Belediyesi ile Sağlık Müdürlüğü arasında protokol imzalandı

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Akdeniz Belediyesi ile Mersin İl Sağlık Müdürlüğü arasında, Özgürlük Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait mahalle evinin, Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmet vermesi için protokol imzalandı.
Mülkiyeti Akdeniz Belediyesi'ne ait olan, Özgürlük Mahallesi’ndeki mahalle evinin zemin katının, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'ne bedelsiz tahsisi için protokol imzalandı. Mersin İl Sağlık Müdürü Emrah Ceviz'in de katıldığı imza protokolü, Akdeniz Belediyesi merkez binasında gerçekleşti. Akdeniz Belediyesi'nin bu konudaki hassasiyetinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceviz, "Başkan Mustafa Gültak'a da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bölgedeki vatandaşlarımıza sağlık hizmetimizi en kısa sürede sunacağız" dedi.
'TÜM HAZIRLIKLARINI BİTİRDİK'
Özgürlük Mahallesi'nde yeni bir aile sağlığı merkezi açılışı için gereken tüm hazırlıkları bitirdiklerini kaydeden Başkan Gültak ise, "Seçim zamanı, hem bizim hem de Lütfi Elvan Bakanımızın vermiş olduğu bir sözü de yerine getirmiş bulunuyoruz. Taziye evimizin zemin katını Sağlık İl Müdürümüz Emrah Ceviz Beyefendi'nin göndermiş olduğu proje doğrultusunda yeniledik. Uygun standartlara getirip, Mersin İl Sağlık Müdürlüğümüze buranın tahsisini bugün gerçekleştiriyoruz" diye konuştu

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı