Futbol Alkışlar Vefa Küçük'e
Paylaş
Alkışlar Vefa Küçük'e

Genel kurulu yöneten Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, tarihte ilk kez bu kadar kalabalık bir ortamda gerçekleştirilen kongreye olan hakimiyeti ve tarafsızlığıyla herkesin takdirini topladı.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük tarihi kongrede çok önemli bir görev üstlendi. Hem Aziz Yıldırım hem de Ali Koç’un önerisiyle, genel kurul divanını yönetmek üzere Vefa Küçük seçildi. Küçük, konuşmaların yapıldığı ilk gün kurula olan hakimiyetiyle alkış aldı. Divan başkanı; tansiyonun yükseldiği anlarda yaptığı müdahaleleri, üyeleri kızdıran konuşmacılara uyarıları, gerektiğinde konuşmaları yarıda keserek ilk günün sorunsuz bitmesini sağladı. Ve dün... Tarihi günde Vefa Küçük’ün omuzlarında büyük bir yük vardı. Ancak bunun altından kalkmayı bildi.

Haberin Devamı

HER ŞEYLE İLGİLENDİ

Vefa Küçük, 21 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda oyların sorunsuz kullanılmasını sağladı. Kafalarda soru işaretleri oluşmaması için her türlü önlemi aldıran Küçük, oy sayımına geçilmeden önce sandık görevlilerini yanına çağırarak yapılacak işlemleri en ince ayrıntısına kadar anlattı. Vefa Küçük, iki gün süren tarihi genel kurulda hem tarafsızlığı hem de başarılı yönetimiyle her iki tarafın da takdirini kazandı.