Isparta Atatürk, Isparta'da anıldı

Atatürk, Isparta'da anıldı

Paylaş
Atatürk, Isparta'da anıldı

Atatürk, Isparta'da anıldı

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da düzenlenen törende Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 83'üncü yıl dönümünde anıldı.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törene Vali Ömer Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehit aileleri ve gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri , siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Törende, Atatürk Anıtı'na valilik, garnizon komutanlığı ve belediye başkanlığı çelenkleri sunuldu. Törene katılanlar saat 09.05'te sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okudu.

10 Kasım Atatürk'ü anma töreni Isparta Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki anma programıyla devam etti. Etkinlikte Atatürk'ün yaşamını ve kişiliğini anlatan konuşmalar yapıldı. Öğrenciler Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği türküleri seslendirilerek, oratoryo sahneledi. Programın sonunda Vali Seymenoğlu ve protokol üyeleri Atatürk'ün yaşamından kesitlerin sunulduğu fotoğraf ve resim sergisini gezdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı