Finike Ayrıldığı kocasına sinirlenip, intihara kalkıştı

Ayrıldığı kocasına sinirlenip, intihara kalkıştı

Paylaş
Ayrıldığı kocasına sinirlenip, intihara kalkıştı

Ayrıldığı kocasına sinirlenip, intihara kalkıştı

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)- ANTALYA'nın Finike ilçesi ayrıldığı kocasına sinirlenen M.H. (25) oturduğu binanın çatısına çıkıp, intihara kalkıştı. Jandarmanın kurtardığı kadın hastanede tedaviye alındı.
Finike'ye bağlı Turunçova Mahallesi'nde bir sitede oturan M.H.'nin boşandığı eşi saat 12.00 sıralarında çocuğunu görmek için evine ziyarete geldi. Çocuğunu gören ve bu sırada ayrıldığı eşiyle de konuşan N.H., ilçeden ayrılmak ve başka bir ile yerleşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine boşanmış eşler arasında tartışma başladı. İddiaya göre ayrıldığı kocasına saldıran ve sinir krizi geçiren M.H., binanın çatısına çıkarak, intihara kalkıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan jandarma ekipleri çatıya çıkarak kontrollü ve sessiz şekilde yaklaştığı kadını kucaklayıp, bulunduğu yerden uzaklaştırdı.
Fenalaşan kadın Finike Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Eski eşinin kadından şikayetçi olmayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı