Diyarbakır Bağlar Belediyesi'nden personele iş güvenliği eğitimi

Bağlar Belediyesi'nden personele iş güvenliği eğitimi

Paylaş
Bağlar Belediyesi'nden personele iş güvenliği eğitimi

Bağlar Belediyesi'nden personele iş güvenliği eğitimi

DİYARBAKIR,(DHA)- DİYARBAKIR'ın Bağlar Belediyesi, çeşitli kademelerde görev yapan personelin iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla, eğitim çalışması başlattı.
Bağlar Belediyesi, iş yükü karşısında personelin bilinçli ve tedbirli davranmasını sağlamak amacıyla, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında eğitim başlattı. Belediye Başkanı AK Parti'li Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla başlatılan çalışmayla, çeşitli departmanda çalışan bin 300 personel, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası gereğince, belediyenin iş güvenliği uzmanları tarafından, periyotlar halinde eğitim sürecinden geçirilecek. Eğitim kapsamında çalışanların sorumlulukları ve hakları konusunda bilgilendirilmeleri sağlanarak, işlerin tehlike sınıfına göre eğitim verilecek.
'AMACIMIZ PERSONELİN BİLİNÇ DÜZEYİNİ ARTIRMAK'
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bu eğitimlerle personelin iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçlendirilmesini amaçladıklarını belirterek, "Birçok ilden büyük olan ilçemizin, buna bağlı olarak iş yükü de fazladır. Çeşitli birim ve departmanlarda görev yapan personelimizle, milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken, personelimizin iş sağlığını ve güvenliğini en üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz. Bunun için eğitim süreci başlattık. Çok faydalı bir süreç olacak. Sürecin sonunda inşallah tüm personelimiz bilinçlendirilmiş olacak" dedi.
FOTOGRAFLI

Haberin Devamı