Sivas Başkan Bilgin'den fabrika ziyareti

Başkan Bilgin'den fabrika ziyareti

Paylaş
Başkan Bilgin'den fabrika ziyareti

Başkan Bilgin'den fabrika ziyareti

SİVAS, (DHA) - SİVAS Belediye Başkanı Hilmi Bilgin kentte alçı üretimi yapan bir fabrikayı ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.
Fırsat buldukça kentte üretim yapan fabrikalara ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, işçilerle bir araya gelerek sorunlarını dinliyor, fikir alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamında Taşlıdere mevkisinde alçı üretim fabrikasını ziyaret eden Bilgin, burada Fabrika Müdürü İsmail Duran’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür İsmail Duran, "Fabrikamız 1998 yılında kuruldu. 100 çalışanımız ve 1000 ton üretim kapasitemiz inşaat sektörüne hizmet vermektedir. Belediye Başkanımıza bizimle birlikte oldukları bize vakit ayırdığı için çalışanlar ve şirket adına teşekkür ederim" dedi.
Şehir ekonomisine katkı sağlayan ve üreten herkesin yanında olduğunu ve desteklediğini bildiren Başkan Bilgin, "Üretime, istihdama katkı sağlayan her bir üreticimizin yanındayız. Çalışanlarımıza, işverenlerimize teşekkür ediyorum. Burası Türkiye'nin 5 ayrı bölgesindeki alçı sektörünün lider firmalarından bir tanesi. Bizler de Sivas olarak şehrimizde üretime, istihdama katkı sağlayan fabrikamızla ilgili sorun varsa, soruların çözümü noktasında tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte, ortak iradeyle, üretenin ve istihdam sağlayanın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı