Kayseri Başkan Çolakbayrakdar, kent dönüşüm çalışmalarını anlattı

Başkan Çolakbayrakdar, kent dönüşüm çalışmalarını anlattı

Paylaş
Başkan Çolakbayrakdar, kent dönüşüm çalışmalarını anlattı

Başkan Çolakbayrakdar, kent dönüşüm çalışmalarını anlattı

KAYSERİ, (DHA) - KOCASİNAN Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Seyrani mahallesinde düzenlediği basın toplantısı ile kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Seyrani mahallesi olmak üzere Uğurevler, Yunusemre ve Ahievran mahallerin kentsel dönüşüm devam ettiğini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, dönüşümün kolay bir iş olmadığını söyledi.
Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların yapıldığı alanlardan olan Seyrani Mahallesinde görsel brifing veren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümün kolay olmayan bir iş olduğunun altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Seyrani Mahallemizde kentsel dönüşüm çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Dönüşümle birlikte imarsız yapılar yıkılarak, yerine modern binalarla taçlandırılıyor. Bir yandan ise yeni yapılan binaların oluşturmuş olduğu çevreye ihtiyaç olan park yapımı, yol ve diğer donatıları hızlı bir şekilde yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Kentsel dönüşüm kolay bir iş değil. Vatandaşlarımızın taleplerine, hızlı cevap verebilmenin zaman zaman zorluklarını yaşıyoruz" dedi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Seyrani Kentsel Dönüşü projesi hakkında sözlerini şöyle sürdürdü; "Seyrani Mahallesi’nde 44.18 hektar alanda toplam 3 bin 472 konut projesinden, 2020 yılında 112 , 2021 yılında 168 konut olmak üzere toplamda 504 konut teslim edildi. Devam eden 336 konutun çalışmaları tüm hızı ile devam ettiğini bildirirken, Proje kapsamında yapımı tamamlanan okulun açılış için gün sayıyor. Seyrani Mahallesi kentsel dönüşüm ile birlikte 20 bin hektar yeşil alana kavuşacak."
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı