Muğla Başkan Gürün, Fethiye kanalizasyon hatlarının 88 kilometresini tamamladık

Başkan Gürün, Fethiye kanalizasyon hatlarının 88 kilometresini tamamladık

Paylaş
Başkan Gürün, Fethiye kanalizasyon hatlarının 88 kilometresini tamamladık

Başkan Gürün, Fethiye kanalizasyon hatlarının 88 kilometresini tamamladık

MUĞLA Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye ilçesinde yapımına devam ettikleri 121 kilometrelik Hisarönü-Ovacık kanalizasyon hattının yüzde 67'lik kısmı olan 88 kilometreyi tamamladıklarını söyledi.
Türkiye'nin ve Muğla'nın gözde turizm merkezlerinden Fethiye'de, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Hisarönü-Ovacık kanalizasyon hattı çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından 62 milyon TL maliyetle Fethiye'ye kazandırılacak Hisarönü-Ovacık kanalizasyon hattında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 121 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattının yüzde 67'si olan 88 kilometresi tamamlandı. Hisarönü-Ovacık kanalizasyon hattında 88 kilometre şebeke imalatının yanı sıra proje kapsamında 3 adet atık su terfi istasyonunun 2'si, 3 bin 841 adet parsel baca imalatının 2 bin 17'si tamamlandı. Ayrıca 3 bin 600 metre içme suyu imalatı tamamlandı. Hisarönü-Ovacık bölgenin alt yapı sorununun ortadan kalkmış olacağı belirtildi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, il genelinde birçok farklı noktada büyük altyapı yatırımlarının yapılmaya devam ettiğini ve kısa süre içinde bu yatırımların vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi. Gürün, başta Bodrum ve Fethiye'de devam eden içme suyu kanalizasyon gibi önemli altyapı projelerinin Marmaris ve Milas ilçelerinde de başlayacağını bu bölgelerde uzun yıllar altyapı sıkıntısı yaşanmaması için projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.

MUĞLA, DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı