Yüreğir Başkan Kocaispir geceyi Yüreğir sokaklarında geçirdi

Başkan Kocaispir geceyi Yüreğir sokaklarında geçirdi

Paylaş
Başkan Kocaispir geceyi Yüreğir sokaklarında geçirdi

Başkan Kocaispir geceyi Yüreğir sokaklarında geçirdi

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yoğun yağıştan etkilenen vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla geceyi acil müdahale ekibiyle birlikte ilçedeki mahallelerde geçirdi.
2 gündür yağışların etkili olduğu Adana'da Yüreğir Belediyesi ekipleri, vatandaşların imdadına koştu. Yüreğir Belediye Başkanı Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, geceyi ekiplerin başında geçirdi. Günün ilk ışıklarına kadar çalışmaları yöneten Başkan Kocaispir, "Yaklaşık 1 ay da yağması gereken yağış 2 günde yağdı. Adana'da yoğun yağış dolayısıyla bir çok vatandaşımız mağdur oldu. Mağdur olan ailelerimize yardımcı olmak amacıyla belediyemize ait kültürevlerimizi ve taziye evlerimizi vatandaşlarımızın kullanımına açarak geceyi güvenli bir şekilde geçirmelerini sağladık. Vatandaşlarımıza çorba ve sıcak çay dağıttık. Hava düzelene kadar misafir edeceğiz" dedi.
Oluşan yoğun yağıştan dolayı zarar gören vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için seferber olduklarını kaydeden Başkan Kocaispir, "Gün boyu Adana Valiliği, Yüreğir Kaymakamlığı, Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ile koordineli olarak çalışarak vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeye çalıştık. Kaymakamlık eliyle hasar tespit komisyonu kuruldu. Belediye olarak biz de katkı sunuyoruz. Dışarıda kalan vatandaşımıza ise belediyemize ait olan binaları açarak geceyi güvenli bir ortamda geçirmelerini sağlıyoruz" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı