Kayseri Başkan Palancıoğlu’ndan Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Akay’a ziyaret

Başkan Palancıoğlu’ndan Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Akay’a ziyaret

Paylaş
Başkan Palancıoğlu’ndan Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Akay’a ziyaret

Başkan Palancıoğlu’ndan Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Akay’a ziyaret

KAYSERİ,(DHA)-MELİKGAZİ Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret eden Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kayseri Şeker Fabrikasının önemine değinen Başkan Palancıoğlu, “Kayseri’de belli kurumlar var, buranın temel ve mihenk taşları olan, bunlardan bir tanesi de Kayseri Şeker’dir. Kayseri Şeker, binlerce çiftçinin ekmek sahibi olduğu ve bir araya geldiği, Kayseri’nin en güzide kurumlarından bir tanesidir. Kayseri Şeker, her zaman en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu sıralamasının içerisinde olan ve dolayısıyla da, Kayseri için çok önemli bir yeri olan bir kurumdur. Bu kurumumuzun başında da, uzun süredir sağ olsunlar Hüseyin Akay bey görev yapıyor. Kendisi gerçekten zor ve meşakkatli bir görevi başarıyla devam ettiriyor. Cenabı Allah daha nice güzel görevler yapmayı kendisine nasip etsin inşallah. Kendisini yaklaşan genel kurulda da inşallah yine Başkan olarak görmek istiyoruz” diye konuştu.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ise, “Ben de çok saygıdeğer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Palancıoğlu başkanımıza buraya kadar zahmet edip geldiği için çok teşekkür ediyorum. Biz değerli başkanımızın, Talas’ın ardından Melikgazi Belediyesi’ndeki başarılı çalışmalarını da yakinen takip ediyor ve görüyoruz. Başkanımız Melikgazi’de önemli belediyecilik hizmetleri yapıyor ve aynı zaman da Kayseri’nin meselelerine sahip çıkan bir anlayış sergiliyor. Bu çerçevede bizlerde kendisinin yakın ve sıcak ilgisi ile desteğini her zaman görüyor ve hissediyoruz, onun içinde ayrıca müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı