Ankara Başkan Şimşek'ten, 'bisiklet' daveti

Başkan Şimşek'ten, 'bisiklet' daveti

Paylaş
Başkan Şimşek'ten, 'bisiklet' daveti

Başkan Şimşek'ten, 'bisiklet' daveti

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü kenarına yapılan bisiklet yolunda kullanılmak üzere kurulan bisikletleri inceledi. Başkan Şimşek "Gençlerimizi, vatandaşlarımızı ve Ankara Belediye Başkanlarımızı bisiklet sürmeye Gölbaşı'na davet ediyorum" dedi.
Başkan Şimşek, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, Ankara'da ilk olan hizmetleri vatandaşlar ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Şimşek, "Sistemi kurarak hayata geçirdiğimiz GÖLBİS ile bisiklet kullanımını daha da yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. İstasyonlarımızı ilk olarak Atatürk Sahil Park ve Vilayetler Evi'ne kurduk. 56 kilometrelik bisiklet yolunun tamamlanmasının ardından istasyon sayımızı arttıracağız. GÖLBİS sayesinde toplu ulaşım üzerindeki yükü azaltacak, trafiğin bir nebzede olsa hafiflemesine, daha çevreci bir ulaşım aracına vesile olacağız" dedi.
'NORMALLEŞMEYE DÖNDÜK'
Başkan Şimşek, bisikletlerin kurulumunun devam ettiğini belirterek, "Buradan gençlerimize seslenmek istiyorum. Bu salgın döneminde özellikle siz gençlerimiz evlerinde çok sıkıldı. Artık normalleşmeye döndük. Bu normalleşme sürecinde de inşallah gençlerimize hediye vermiş oluruz. Gençlerimiz Gölbaşımız'da rahatlıkla bisiklet sürebilir, sporlarını yapabilirler. Bisikleti olmayan kardeşlerimiz için de bu uygulamanın mutluluk getireceğini düşünüyoruz. Yaşanabilir bir Gölbaşı için elimizden gelen çalışmayı ve mücadeleyi gösteriyoruz. Sadece gençlerimiz için değil bütün halkımızı Mogan Gölü kenarında GÖLBİS'e binmeye davet ediyorum. Gençlerimizi, vatandaşlarımızı ve Ankara Belediye Başkanlarımızı bisiklet sürmeye Gölbaşı'na davet ediyorum. Gelin hep birlikte Gölbaşı’nda bisiklete binelim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı