İzmir Başkan Sürekli'den Küçük Menderes'e çıkarma

Başkan Sürekli'den Küçük Menderes'e çıkarma

Paylaş
Başkan Sürekli'den Küçük Menderes'e çıkarma

Başkan Sürekli'den Küçük Menderes'e çıkarma

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'in ilçelerinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kiraz, Beydağ, Ödemiş ve Bayındır ilçelerini ziyaret etti. Temas ve incelemelerde bulunan Sürekli'nin gündeminde, hükümet yatırımları ve CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nin bölgedeki uygulamaları yer aldı. Açıklama yapan Sürekli, "Küçük Menderes Havzası'na yıllardır yatırım yapıyoruz. Bunu yaparken, parti ayrımı hiç yapmadık. Ama CHP'li belediyelerde aynı adaletli yaklaşımı göremiyoruz. Beydağ'da AK Partili seçmenin ağırlıkta olduğu Çiftlik Mahallesi cezalandırılırken, Kiraz'da yeni hastane projesini yargı yoluyla durdurma çabaları, başka türlü açıklanamaz. Hizmette ihtiyaç ve eşitlik esas olmalıdır" diye konuştu.
İlçe ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kiraz'da, yangın felaketi yaşanan mevcut devlet hastanesini ziyaret ederek, yeni devlet hastanesi projesini yerinde inceledi. Ödemiş'te süt üreticilerini ile çiftçileri dinleyen ve Beydağ Çiftlik Mahallesi yaşayanları ile bir araya gelen Sürekli ardından Bayındır'da bölge ilçe başkanları ile yaptığı toplantıda önemli mesajlar verdi.
İlçe Başkanlarından vatandaşların sorun ve çözümleri için tam mesai isteyen Sürekli. "Vatandaşı bizden değil diyerek hizmetten mahrum bırakmak hak değil. Hizmetin siyaseti olmaz. Bana oy veren yaşasın, vermeyen ne hali varsa görsün diyemeyiz" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı