Merkez Başkan Tarhan: Mezitli kocaman, mutlu bir ailedir

Başkan Tarhan: Mezitli kocaman, mutlu bir ailedir

Paylaş
Başkan Tarhan: Mezitli kocaman, mutlu bir ailedir

Başkan Tarhan: Mezitli kocaman, mutlu bir ailedir

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, personelinin Kurban Bayramı'nı kutladı. Tarhan, "Mezitli kocaman, mutlu bir ailedir. Çalışanlarımızdan başlayarak, bu aile içerisinde yeşerttiğimiz mutluluğu tüm Türkiye'nin görmesini istiyoruz" dedi.

Tarhan, Kurban Bayramı nedeniyle tüm personeliyle belediye hizmet binası önünde bir araya gelerek bayramlaştı. Pandemi kurallarına uyularak gerçekleşen bayramlaşma töreninde; belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de yer aldı.

Özverili çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Tarhan, "Mezitli Belediyesi Türkiye’ye örnek oldu ve sizlerin özverili çalışmaları neticesinde çok güzel yerlere geldik. Özellikle kadın çalışanlarımız olmak üzere, arazide Mersin’in sıcağında çalışan arkadaşlarımız çok gayretli ve çalışmalarını hassasiyetle yapıyorlar. Planlı bir şekilde gidiyoruz ve en başarılı belediyelerden birisiyiz. Mezitli kocaman, mutlu bir ailedir. Çalışanlarımızdan başlayarak, bu aile içerisinde yeşerttiğimiz mutluluğu tüm Türkiye'nin görmesini istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle çalışanlarımız ve vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı