Seydişehir Başkan Tutal, minibüsçülerle bir araya geldi

Başkan Tutal, minibüsçülerle bir araya geldi

Paylaş
Başkan Tutal, minibüsçülerle bir araya geldi

Başkan Tutal, minibüsçülerle bir araya geldi

Yaşar COŞKUN/SEYDİŞEHİR(Konya),(DHA) - SEYDİŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede faaliyet gösteren minibüsçü esnafı ile bir araya geldi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ilçe minibüsçü esnafıyla bir araya geldi. Konya Büyükşehir Belediyesi UKOME Sorumlusu Mehmet Dikici, Seydişehir UKOME Sorumlusu İbrahim Yıldız, Şoförler Odası Başkanı Hasan Ünüvar, Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Gültekin Kayak, ve minibüsçü esnafı katıldığı toplantı da, Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Eski garaj da müşterilerinizi indirerek, şimdilik araçlarınızı hayvan pazarına park edebilirsiniz. Seçimleri atlatalım sizlerin de uygun gördüğü bir yere araç park alanı yapacağız. Köye giden vatandaşlarımızın bekleme yeri sıkıntısı var. Eski garaja bekleme salonu yapacağız. Korsan dolmuşçuları gördüğünüzde görüntü alıp bize bildirin, biz gerekli müdahaleyi yaparız. Denetim konusunda herkes üzerine düşen görevi yapacak. Devlet, insanın mal ve can güvenliğini korumak, barış ve güven içinde yaşamasını sağlamak için var. Kural olmak zorunda ve biz de bu kurallara uymak zorundayız” dedi.

Konya Büyükşehir UKOME Sorumlusu Mehmet Dikici "Güzergah şikayetleri fazlaca, herkesin güzergahını belirlemiştik, güzergahlarınızın dışına çıkmayın. Yolcunun az olduğu mevkilerde sefer aksatmaları oluyormuş, vatandaşımızı mağdur etmemek lazım, seferlere ve saatlere dikkat edelim" dedi

Başkan Tutal, Minibüsçüler esnafının sorularını cevaplayarak, eksiklerini giderme konusunda söz verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı