Gazipaşa Başkan Yılmaz, yaz spor okulunu ziyaret etti

Başkan Yılmaz, yaz spor okulunu ziyaret etti

Paylaş
Başkan Yılmaz, yaz spor okulunu ziyaret etti

Başkan Yılmaz, yaz spor okulunu ziyaret etti

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)- GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde açılan yaz spor okulunu ziyaret etti.

Gazipaşa Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce Gazipaşa Spor Salonu'nda açılan yaz spor okulunda öğrencilere yönelik çeşitli branşlarda verilen spor eğitimi veriliyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selçuk Özdemir ile spor kurslarını ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yılmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ertuğrul Yıldız'dan spor okulları hakkında bilgi aldı. Başkan Yılmaz, daha sonra spor yapan öğrencilerle sohbet ederek eksiklerin olup olmadığını sordu.

Öğrencilerle ok atışı da yapan Mehmet Ali Yılmaz, "Öğrencilerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak, yaz tatillerini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz yaz spor okulları devam ediyor. Eğitim-öğretim yılının sona erdiği bu dönemde çocuklarımızın hoş vakit geçirmelerini sağlamak için çalışıyoruz. Yetenekli öğrencilerimizin ileriki zamanlarda Gazipaşa'mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı