Silifke Başkanvekili Altunok: Mücadeleyi bırakmayalım

Başkanvekili Altunok: Mücadeleyi bırakmayalım

Paylaş
Başkanvekili Altunok: Mücadeleyi bırakmayalım

Başkanvekili Altunok: Mücadeleyi bırakmayalım

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), (DHA)-MERSİN'in Silifke ilçesinde Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kademeli normalleşme ile ilgili atılan adımların önemli olduğuna işaret ederek, koronavirüs salgınından kurtulmak için mücadelenin asla bırakılmaması gerektiğini söyledi.
Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Göksu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde kepenk açan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. Esnaflara maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunarak yeni normalleşme kararları ile ilgili vatandaşları da bilgilendiren Başkanvekili Altunok, alınan kararla iş yerleri, eğitim kurumları, nikah, düğün, spor kulüplerinin faaliyetleri, kamu kurumlarında devam eden esnek mesai uygulaması, diğer kurum ve kuruluşların faaliyetlerinin yeniden belirlendiğini hatırlattı.
Başkanvekili Altunok, "Tüm yurtta kademeli normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte yeniden kepenk açan ilçemizdeki esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunduk. Uzun süreden beri kapalı kalan bazı esnaflarımız, kademeli normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte yeniden hizmete başladı. Lütfen, maske, mesafe ve temizliğe çok dikkat edelim. Her şey bizim elimizde, bu sürecin devam etmesini istiyorsak devletimizin aldığı tüm kararlara harfiyen uyalım. Tedbirlerimize aynı kararlılıkla devam edersek, özlediğimiz günlere daha kısa sürede kavuşuruz. Kademeli normalleşme adımları ile birlikte yeniden iş yerlerini açarak hizmete başlayan tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı