Manavgat Bayat ekmekler hayvanlara mama oluyor

Bayat ekmekler hayvanlara mama oluyor

Paylaş
Bayat ekmekler hayvanlara mama oluyor

Bayat ekmekler hayvanlara mama oluyor

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi, bayat ekmeklerin değerlendirilmesi ve sokak hayvanlarına mama yapılması için 'Bayat Ekmek Kutusu' projesini hayata geçirdi. Kutulara bırakılan bayat ekmeklerden hayvanlar için mama yapıyor.
Manavgat Belediyesi çalışanları tarafından yapılan 15 bayat ekmek kutusu, kentin belirli noktalarına yerleştirildi. Emek, Şelale, Aydınevler, Bahçelievler, Aşağı Pazarcı, Aşağı Hisar, Yukarı Hisar ve Mimar Sinan mahallelerine yerleştirilen bayat ekmek kutularında biriken ekmekler, Manavgat Belediyesi Hayvan Barınağı'ndaki hayvanlar veya sokak hayvanlarının beslenmesin için kullanılıyor.
ÇÖP DEĞİL, EKMEK KUTUSU
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen belediyecilik hizmetlerinde her zaman tasarrufu ve üretimi benimsediklerini söyleyerek 'Bayat Ekmek Kutusu' projesinin kent halkı ile bir köprü görevi gördüğünü dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, “Sosyal belediyecilik ilkesiyle kent halkına hizmet verdiğimiz projelerimize önem veriyoruz. En az bizler kadar yaşama hakkına sahip hayvanlarımızı beslemek ve onları yaşatmak için çok iyi bir çalışma. Tüm vatandaşlarımızı destek vermeye davet ediyorum. Bayat ekmeklerini çöpe atmasınlar, burada değerlendirsinler. Hayvanlarımızı beslemek için kullanalım" dedi.
Başkan Şükrü Sözen, bayat ekmek kutularının bazı vatandaşlar tarafından tam olarak algılanamadığını da belirterek, çöp atılmasından yakındı. Başkan Sözen, “Bayat ekmek kutularımız kesinlikle çöp kutusu değildir. Vatandaşlarımız lütfen bu kutulara çöplerini atmasın" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı