Futbol Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Kagawa
Paylaş
Beşiktaş'ın yeni 10 numarası Kagawa

Siyah-Beyazlılar, Talisca’nın yerini doldurmak için yoğun mesai harcıyor. Shinji Kagawa için Borussia Dortmund’la pazarlıklarını sürdüren yönetim, 10Ağustos’ta başlayacak olan Süper Lig’e yeni 10numarasıyla start vermeyi hedefliyor.

Portekiz ekibi Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralanan Anderson Talisca’yla yolların ayrılmasının ardından Siyah- Beyazlılar, 10 numara hattını yeni bir isimle güçlendirmek için harekete geçmişti.

Haberin Devamı

Bu doğrultuda son olarak Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’un Japon yıldızı Shinji Kagawa’yı hedefleri arasına ekleyen yönetim, 29 yaşındaki futbolcu için kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunmuştu.

Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılığa yeşil ışık yakan Kagawa’dan da menaceri aracılığıyla Beşiktaş’a olumlu yanıt verdiği kaydedildi. Sarı-Siyahlılar’la pazarlıklarını sürdüren yönetimin, yeni 10 numarasını 10 Ağustos’ta başlayacak Spor Toto Süper Lig’e yetiştirmeyi hedeflediği kaydedildi.

HAZIR GİRMEK İSTİYOR

Borussia Dortmund’un yeni sezon çalışmalarına önceki gün katılan Kagawa’nın, transferi konusunda kulüplerin anlaşmasını beklediği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun, takım çalışmalarına ek olarak yaptığı özel idmanlarla yeni takımına hazır olarak katılmayı hedeflediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fanatik