Besni Besni'de, belediye başkanı vatandaşa dev Türk bayrağı hediye etti

Besni'de, belediye başkanı vatandaşa dev Türk bayrağı hediye etti

Paylaş
Besni'de, belediye başkanı vatandaşa dev Türk bayrağı hediye etti

Besni'de, belediye başkanı vatandaşa dev Türk bayrağı hediye etti

Mustafa ÖNDOĞAN/BESNİ (Adıyaman),(DHA)- ADIYAMAN'ın Besni ilçesinde bir vatandaşın bayrak sevgisine duyarlılık gösteren Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, dev Türk Bayrağı hediye etti.
Besni-Gaziantep yolu Yenikent mevkiinde şehrin girişine 30 metre yüksekliğinde dev Türk bayrağı direği diken Baykal Deniz’i ziyaret eden Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Türk bayrağı hediye etti.
Başkan Turanlı’nın ziyareti ve dev Türk bayrağı hediyesinden dolayı duygulandığını belirten Baykal Deniz,"Başkanımı ve çalışmalarını sosyal medyadan takip ediyordum. Bugün buraya gelerek bizleri onurlandırması ve kendisiyle yakından tanışmam beni çok duygulandırdı. Bizlere dev Türk bayrağı hediye ederek onure etti. Kendisine duyarlılığından dolayı sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ise yaptığı açıklamada, "Besni girişine Türk bayrağını diken Baykal Deniz kardeşimin su deposunda görevli olduğunu öğrendim. Kendisini ziyaret ederek tanışma fırsatı bulduk. Türk bayrağını hediye etik ve göndere çektik. Rabbim bu bayrakları inmeyecek şekilde göklerde yaşatsın" şeklinde konuştu
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı