Antalya Boğazın şampiyonuı Corendon Sailing Team

Boğazın şampiyonuı Corendon Sailing Team

Paylaş
Boğazın şampiyonuı Corendon Sailing Team

Boğazın şampiyonuı Corendon Sailing Team

ANTALYA, (DHA) - CORENDON Sailing Team, İstanbul Boğazı'nda düzenlenen Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2019'da birinci oldu.

Türkiye ve Avrupa'da 2019 yılında 45 ülke ve 145 havalimanına yılda 4 milyon yolcu taşıyan Corendon Airlines; bisikletten voleybola, hentboldan buz hokeyine, beyzboldan buz patenine spora en çok destek veren markalar arasında yer alıyor. Şirket bünyesinde çalışan personelini de 'Team Corendon' takımları ile spora teşvik ediyor. Corendon çalışanlarından oluşan, farklı branşlarda faaliyet gösteren Team Corendon koşu takımı, bisiklet takımı ve yelken takımı ile spor alanında varlık gösteriyor.

'Fark Yarat' mottosu ile 9 ay önce kurulan Corendon Sailing Team, mart ayında Marmaris Kış Trofesi'ne katılıp, ilk iki ayağını kaçırmasına rağmen Trofe ikincisi olarak yelken dünyasına sürpriz bir giriş yaptı. Marmaris'ten sonra başarısını tescillemek için daha tecrübeli takımların olduğu İstanbul yarışlarına katılan Corendon Sailing Team, 1 Temmuz'da yine ilk kez katıldığı TAYK Kabotaj Kupası'nda zorlu Boğaz rotasını birincilikle tamamladı.

Corendon Sailing Team, 8 ülkeden, 800 yelkenci ve 80 teknenin katıldığı Türkiye’nin ve dünyanın en prestijli yarışlarından birisi olan ve İstanbul Boğazı’nın eşsiz sularında düzenlenen Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2019'da 8 teknenin yer aldığı IRC2 sınıfında rakiplerini geçerek birinci oldu. Sailing Team, Turkcell Platinum Bosphorus Cup 2019’un kupasını müzesine götürdü.

Corendon Yelken Takımı, 30 Kasım – 1 Aralık 2019 tarihlerinde ise BAYK Güz Trofesi 3. Etap'ta yarışacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı