Demre Bozdağ cazibe merkezi olacak

Bozdağ cazibe merkezi olacak

Paylaş
Bozdağ cazibe merkezi olacak

Bozdağ cazibe merkezi olacak

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Belediyesi'nce başlatılan çalışmalarla, Karabucak Mahallesi'ndeki Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi cazibe merkezi haline getirilecek. Bozdağ'da iş makineleri harıl harıl çalışmaya başladı.

Demre Belediyesi'nce Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'nde başlatılan çalışmalarda, daha önce tahsisi yapılan yaklaşık 500 dekar alandaki arsaların yolları açılıyor. Bir yandan da 7 bin 500 metrekarelik alanda park çalışması başlatıldı. Park alanında yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik bir yeşil alan oluşturulacak. Park alanı içinde bir seyir terası, gençlik merkezi, kafeterya, çocuk oyun grupları, sonsuzluk yürüyüş yolları, piknik alanları, pergola kameriyeler, basketbol ve voleybol sahası, kaykay alanı, süs havuzu, spor aletleri, otopark ve tuvaletler bulunacak.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Bozdağ Gecekondu Önleme Bölgesi'ni bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Öncelikle yolları açarak, vatandaşımızın inşaatlarına başlamasını sağlayacağız. Burada başladığımız park çalışması ile de bölgede yaşayanların ve bölgenin hemen altındaki Akdeniz Üniversitesi Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu ve Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin boş zamanlarını geçirebileceği sosyal alanlar oluşturuyoruz. Çalışmalar tamamlandığında farklı bir yaşam alanı oluşacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı