Antalya Cemil Meriç Kitaplığı'na HUDER'den kitap bağışı

Cemil Meriç Kitaplığı'na HUDER'den kitap bağışı

Paylaş
Cemil Meriç Kitaplığı'na HUDER'den kitap bağışı

Cemil Meriç Kitaplığı'na HUDER'den kitap bağışı

ANTALYA, (DHA) - HUKUKİ Araştırmalar Derneği (HUDER), Kepez Belediyesi'nin eski Dokuma Fabrikasına enerji sağlayan köhne trafo binasını restore ederek kütüphaneye dönüştürdüğü Cemil Meriç Kitaplığı'na, 1000'den fazla kıymetli eser bağışladı.
Kepez Belediyesi'nin eski Dokuma Fabrikası yerleşkesine kazandırdığı Cemil Meriç Kitaplığı'na Antalya'nın dört bir köşesinden kitap yağıyor. Fabrikaya enerji sağlayan köhne trafo binasının restore edilerek kütüphaneye dönüştürüldüğü Cemil Meriç Kitaplığı'na HUDER tarafından kitap bağışında bulunuldu. HUDER'e teşekkür ziyaretinde bulunan ve 1000'den fazla kıymetli eseri teslim alan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Cemil Meriç Müze Kütüphanemiz bizim Antalya kültürüne, Antalya edebiyatına, Antalya düşünce dünyasına armağan ettiğimiz en önemli işlerden birisiydi" dedi.
BELEDİYECİLİĞİMİZİN TEMELİ KALICI ESERLER BIRAKMAK
HUDER'in Cemil Meriç Kitaplığı'na 1000'den fazla kitap armağan ettiğini belirten Tütüncü, “Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sonuçta bu kitapların hepsi özel bir koleksiyon halinde birleştirilerek, Cemil Meriç Kütüphanesi'nde şehrimizin, kitap kurtlarının dikkatine sunulacak. Öğrenciler güzel güzel ders çalışacak. Kitap kurtları doğayla baş başa, sakin, huzurlu bir ortamda kitap okuyacak ve farklı bir bilgi denizinde zihinlerini besleyecekler. Osman Zeki Özcan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, HUDER'e çok teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Tütüncü'ye teşekkür eden HUDER Başkanı Osman Zeki Özcan ise “STK olarak şehrimize bir değer katma anlamında bize bu fırsatı verdiniz. HUDER'li dostlarımız aynı zamanda diğer STK'lar, STK Başkanı olarak MÜSİAD Antalya Başkanımız Boğaçhan Göksu'nun, Habib Akan Bey'in katkıları oldu. Birçok arkadaşımızın katkılarıyla bu eser meydana geldi. Çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı