Demre Demre Belediyesi'nden 4 bin kişiye aşure

Demre Belediyesi'nden 4 bin kişiye aşure

Paylaş
Demre Belediyesi'nden 4 bin kişiye aşure

Demre Belediyesi'nden 4 bin kişiye aşure

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Belediyesi Muharrem Ayı dolasıyla ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde 4 bin kişiye aşure ikram etti. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve belediye meclisi üyeleri, Demre Kapalı Halk Pazarı girişinde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Demre Belediyesi Muharrem Ayı dolayısıyla her yıl geleneksel hale getirdiği aşure ikramı programını bu yıl 4 bin kişiye aşure ikram ederek gerçekleştirdi. Aşure programı Demre Kapalı Halk Pazarı girişinde, Demre'nin en büyük iki camisi olan Merkez Yeni Cami ve Bayrakçı Camii çıkışlarında yapıldı. Demre Belediyesi Sosyal Hizmetler ekipleri de Demre'ye bağlı Yavu, Hoyran, Beymelek, Köşkerler ve Köşkerler Dere mevkiinde vatandaşlara aşure ikramında bulundu.
Demre Kapalı Halk Pazarı girişindeki aşure dağıtımına Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, eşi avukat Funda Kocakaya, Antalya Büyükşehir ve Demre Belediyesi meclis üyeleri Recep Karatop, Orhan Avcı, Demre Belediyesi meclis üyeleri Muhammet Tural, Halil İbrahim Kayak, Önder Özkal ve belediye yetkilileri katıldı. Başkan Kocakaya, eşi ve belediye meclisi üyeleri, vatandaşlara aşure dağıttı. Ekipler de özellikle mahallelerdeki yaşlı vatandaşların evlerine kadar giderek, aşure ikramı yaptı.
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Muharrem Ayı'nda aşure dağıtımı bizi biz yapan değerlerimizden biridir. Bu değerleri hep birlikte yaşatmaya ve yaşamaya, gelecek kuşaklara taşımaya devam ediyoruz. Bunlar Türk ulusunu, ulus yapan, ayakta tutan değerlerdir. Birlikte olmayı, paylaşmayı gösteren değerlerdir. Bu vesileyle vatandaşlarımızın Muharrem Ayı'nı kutluyorum. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı