Demre Demre'de toplu taşımaya iki minibüs

Demre'de toplu taşımaya iki minibüs

Paylaş
Demre'de toplu taşımaya iki minibüs

Demre'de toplu taşımaya iki minibüs

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesindeki toplu taşıma sorununu çözmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 2 minibüs farklı hatlarda hizmet vermeye başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Demre Belediyesi'ne 15'e kişilik, her ikisi de 2017 model 2 minibüs gönderildi. Minibüslerden biri her saat başı ilçe merkezinden Adliye, Hükümet Konağı, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Dr. Hasan Ünal Meslek Yüksekokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında sefer yapıyor. Diğeri de ilçe merkezinden Demre Devlet Hastanesi, Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü, Kum Tepesi ve Demre Çıraklık Eğitim Merkezi arasında sefere başladı.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Daha önce Antalya Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma için bir otobüs göndermişti. Ancak arıza yapınca geri gönderdik. Bu kez iki minibüs geldi. Belki daha küçükler ama ilçemizdeki toplu taşıma sorununa daha kalıcı bir çözüm getirecekler. Farklı iki hatta daha çok yolcu taşıyacağız. Bugüne kadar yaklaşık 6 aydır ücretsiz toplu taşıma hizmeti verdik. Ancak 1 Aralık'tan sonra küçük bir ücret almak zorunda kalacağız. Normal yolcu ücreti 1.5 lira, öğrenci ücreti 1 lira olacak. Bu da araçların yakıt parasına katkı için alınacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı