Demre Demre'de Ulusal Egemenlik Mangala Turnuvası

Demre'de Ulusal Egemenlik Mangala Turnuvası

Paylaş
Demre'de Ulusal Egemenlik Mangala Turnuvası

Demre'de Ulusal Egemenlik Mangala Turnuvası

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde Ulusal Egemenlik Mangala Turnuvası düzenlendi.

Demre'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Ulusal Egemenlik Mangala Turnuvası yapıldı. Turnuvaya ilkokul kategörisinde 240, ortaokul kategorisinde 350 olmak üzere toplam 590 öğrenci katıldı. 4 dalda yapılan turnuva 3 gün sürdü. Turnuvada ilk 8'e giren öğrencilere birer madalya verildi. Turnuvanın sponsorluğunu 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu yaptı.

Turnuvada 1 ve 2. sınıflarda birinciliği Doğa Cüce, ikinciliği İbrahim Emir Kofalak, üçüncülüğü Yiğit Kerem Solak kazandı. 3 ve 4. sınıflarda birinciliği Yağmur Nur Özkan, ikinciliği Öykü Özer, üçüncülüğü de Süleyman Ege Bilgiç elde etti. 5 ve 6. sınıflarda birinciliği Aysima Çırpan, ikinciliği Kevser Turan, üçüncülüğü Ela Atılgan kazanırken, 7 ve 8. sınıflarda birinci Nur Sema Solak, ikinci Habibe Nur Karagöl, üçüncü Elif Nisa Şerme oldu.

Turnuvada dereceye girenlere madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mesut Dikili, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çırpan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Toprakçı verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı