Denizli Denizli polisine hayırseverlerden 22 yeni ekip otosu bağışı

Denizli polisine hayırseverlerden 22 yeni ekip otosu bağışı

Paylaş
Denizli polisine hayırseverlerden 22 yeni ekip otosu bağışı

Denizli polisine hayırseverlerden 22 yeni ekip otosu bağışı

DENİZLİ'de iş insanları tarafından Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği'ne bağışlanan yaklaşık 4 milyon lira ile alınan 22 polis ekip aracı, Emniyet Müdürlüğüne törenle teslim edildi. Derneğe bağışta bulunan iş insanlarını da teşekkür plaketi verildi.

Denizli'nin önde gelen 34 iş insanı tarafından Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği'ne yaklaşık 4 milyon lira para bağışlandı. Derneğe bağışlanan parayla alınan 22 polis ekip aracı, Emniyet Müdürlüğüne törenle teslim edildi. Alan araçların teslimi için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Haluk Değirmenci, iş insanları ve emniyet personeli katıldı.
Törende konuşan Vali Ali Fuat Atik, hayırsever iş insanlarına teşekkür edip, "En önemli temel görevimiz bu şehirde huzuru ve asayişi sağlamaktır. Denizli emniyeti olarak ben göreve başladığımdan beri Kenan müdürümün liderliğinde emniyet işleri hiç aksama olmadan gece gündüz devam ediyor. Çok şükür kaçakçılıktan asayişe ve asayişten teröre emniyetin bütünü birimlerinde başarılı çalışmaları benim kahraman polis arkadaşlarım yerine getirmektedir. Bu görevleri yerine getirirken birtakım ihtiyaçlarımız ortaya çıkıyor. Bu ihtiyaçları da hayırsever iş insanlarının katkılarıyla gidermeye çalışıyoruz. Bu bizim için çok önemli bir hayırdır" dedi. Vali Atik'in konuşmasının ardından bağışta bulunan iş insanlarına teşekkür plaketleri verildi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı