Şırnak Dicle Elektrik’ten hastanede abonelik hizmeti

Dicle Elektrik’ten hastanede abonelik hizmeti

Paylaş
Dicle Elektrik’ten hastanede abonelik hizmeti

Dicle Elektrik’ten hastanede abonelik hizmeti

Sekvan KÜDEN/ŞIRNAK,(DHA)- DİCLE Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, Şırnak’ta bir hastanın yeni abonelik hizmeti ise tedavi gördüğü hastanede gerçekleştirildi.
Dicle Elektrik, yaşlı ve hasta müşterilerine bulundukları yere giderek hizmet sunmaya devam ediyor. Şırnak’ta yeni taşındığı evin elektrik aboneliğini daha alamadan rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kasım Tatar, enerji şirketini arayarak evine bir an evvel enerji verilmesini istedi. Bunun için abonelik işleminin yapılması gerektiğini öğrenen Tatar, hastanede tedavi altında bulunduğunu belirterek destek talebinde bulundu. Bunun üzerine Dicle Elektrik’in ilgili birimlerinde görevli olan personel, Kasım Tatar’ın ilk abonelik sözleşmesini yapmak üzere bir kutu çikolata da yaptırarak hastaneye gitti.
Tatar'a, geçmiş olsun dileklerinde bulunan Dicle Elektrik çalışanları, gerekli belgeleri inceledikten sonra elektrik bağlantı sözleşmesini hazırladılar. Hazırlanan belgeleri imzalayarak Dicle Elektrik abonesi olan Kasım Tatar, gösterilen duyarlılıktan dolayı görevlilerin şahsında Dicle Elektrik’e teşekkür etti.

FOTOĞRAFL

Haberin Devamı