Dinar Dinar'da SYDV mütevelli heyeti seçildi

Dinar'da SYDV mütevelli heyeti seçildi

Paylaş
Dinar'da SYDV mütevelli heyeti seçildi

Dinar'da SYDV mütevelli heyeti seçildi

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyet seçimi yapıldı.
Dinar Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen mütevelli heyet seçimi SYDV Müdürü İrfan Yüksel başkanlığında, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar ile merkez ve köy muhtarlarının katılımıyla yapıldı. Dinar ilçe merkezine bağlı 28 mahalleyi temsil etmek için tek aday olan Atatürk Mahallesi Muhtarı Oktay Başoğlu üyeliğe seçildi. İlçeye bağlı köyleri temsil etmek için ise Çobansaray köyü Muhtarı Mitat Başoğlu ve Tekin köyü Muhtarı Cemal Kaşlı aday oldu. 22 oy ile Cemal Kaşlı mütevelli heyeti üyeliğine seçilirken, Mitat Başoğlu ise 9 oyda kaldı.
SYDV Müdürü İrfan Yüksel, mütevelli heyeti üyeliğine seçilen muhtarlara görev yapacakları 2020 yılında başarılar dilerken, 2019 yılında görev yapan muhtarlara da çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Müdür İrfan Yüksel, "Vakfımızın 2020 yılı faaliyet döneminde görev alacak tüm muhtarlarımızdan mahallelerimizde ve köylerde yaşayan mağdur ve muhtaç durumda bulunan vatandaşlarımızın tespitinin yapılarak vakıf başkanlığımızın bilgilendirilmesini önemle rica ediyorum. Halkımıza ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza sizlerin aracılığıyla ulaşarak hizmet sunuyoruz. Mahalle muhtarları olarak sizler vatandaşımızın ve devletimizi temsil ediyorsunuz. Mahallelerinizde karşılaştığınız sorunları birlik beraberlik içerisinde çözmeye çalışacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı