Antalya Duacı Aile Yaşam Merkezi, törenle hizmete açıldı

Duacı Aile Yaşam Merkezi, törenle hizmete açıldı

Paylaş
Duacı Aile Yaşam Merkezi, törenle hizmete açıldı

Duacı Aile Yaşam Merkezi, törenle hizmete açıldı

ANTALYA,(DHA) - KEPEZ Belediyesi tarafından Duacı mahallesinde yapılan Aile Yaşam Merkezi, törenle hizmete açıldı. Töreninde konuşan Başkan Tütüncü, Sütçüler, Kültür, Atatürk ve Erenköy mahallelerine de Aile Sağlığı Merkezi müjdesi verdi.

Duacı Aile Yaşam Merkezi'nin açılış törenine Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İl Sağlık Müdür Vekili Dr. İbrahim Çetin, MHP İl Başkanı Mehmet Seyyar, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Antalya İl Sağlık Müdür Vekili Dr. İbrahim Çetin, Aile Yaşam Merkezi'nde 1 doktor ve 1 hemşirenin göreve başlayacağını söyledi.

KEPEZ'DE BAŞ DÖNDÜRÜCÜ DEĞİŞİM

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'de, eserler zincirine yeni bir halka eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını, bölgede baş döndürücü bir değişim ve dönüşümle gelecek yolculuğunu sürdürdüklerini vurguladı. Başkan Tütüncü, "Bizler çalıştıkça, hemşehrilerimize hizmetler ürettikçe böylesi açılış törenlerinde duyduğumuz coşku, heyecan ve sevinç bambaşka bir seviyeye geliyor" dedi. Duacı'nın Kepez'in gözbebeği yerlerinden birisi olduğunu belirten Başkan Tütüncü, şunları söyledi: "Duacı şehre hem yakın, hem uzak, hem de güzel bir orman köyü. Antalya'nın bütün nimetlerinden istifade eden ama aynı zaman da hemşehrilerimize doğanın içinde dingin bir yaşam vadeden muhteşem bir yerleşim merkezimiz. Bir mahallenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek sosyal tesislere sahip olması bizim için çok önemliydi."

4 MAHALLEYE MÜJDE

Duacı mahallesinin okul ve parklarında ciddi yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, "Duacı Aile Yaşam Merkezi, yeni konsepte sahip, hem sağlık, hem de ailelerimizin diğer sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği son derece önemli güzel bir tesis oldu. Biz bu tesisleri yapmaktan, yani aile yaşam merkezlerini mahalleye dönüşen köylerimize kazandırmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" diye konuştu. 12 Aile Sağlığı Merkezi'nin hemşehrilerinin hizmetinde olduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü, "Kepez'e müjdeler olsun. 4 mahallemize daha Aile Sağlığı Merkezi geliyor. Sütçüler, Kültür, Atatürk ve Erenköy mahallemize. Planlamaya aldığımız bu tesislerin açılışını da en kısa zamanda yapacağız ve hemşehrilerimizin hizmetine sunucağız" dedi.

Başkan Tütüncü'nün konuşmasının ardından Duacı Aile Yaşam Merkezi dualarla açıldı. Tütüncü, açılışa katılan konuklarla beraber Aile Yaşam Merkezi'ni gezdi. Açılış dolayısıyla, ücretsiz göz sağlığı taraması da yapıldı. Aile Yaşam Merkezi içerisindeki Aile Sağlığı'nda Covid-19 aşısı da yapılacak. Belediye hizmet birimi ile belediye tahsilât veznesi de yaşam merkezinde mahalle sakinlerine hizmet verecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı